KEISTIMEWAAN SET BERSALIN SHAKLEE

by azszua03 on 1 June 2013

Bagi ibu2 yg sedang hamil tentunya sedang mencari2 set bersalin/berpantang yang berpatutan dan bersesuai dengan anda. Tidak dinafikan dipasaran terdapat pelbagai jenis dan jenama set bersalin yang ditawarkan. Apapun tentunya anda mengambilkira tentang keistemewaan dan harga set terbabit.

Kenapa perlu SET BERSALIN SHAKLEE ?

Anda sudah tentu sedia maklum bahawa proses kelahiran bayi banyak memberikan tekanan kepada si ibu, dan juga ibu akan kehilangan tenaga dan kemungkinan kehilangan darah yang menyebabkan sistem badan si ibu terus menjadi lemah dan lesu. Maka, set bersalin Shaklee berfungsi bagi persediaan mental dan fizikal kepada ibu mengahadapi proses kelahiran dengan bertenaga

Selain itu, selepas kelahiran, adalah proses berpantang. Ketika berpantang seharusnya dijadikan masa untuk mengembalikan semula tenaga dan proses pembaikan luka dalaman dan luaran. Seharusnya makanan berkhasiat adalah menu utama bagi ibu2 berpantang, tetapi sesetengah masyarakat, Melayu terutamanya menyekat pemakanan2 yg mengandungi khasiat. Jadi, badan ibu yang bepantang tidak menerima khasiat itu secukupnya. inilah faktor utama mengapa set bersalin shaklee sangat diperlukan oleh ibu bersalin/berpantang

Apa yang terkandung di dalam SET BERSALIN/BERPANTANG SHAKLEE?

  • B COMPLEX+ FOLIC ASID (B9)

~ Vitamin B Complex bagus untuk melegakan stress/ mengelakkan meroyan
~ Membantu meningkatkan pembentukan sel darah merah
~ menukarkan makanan yang diambil kedalam benntuk tenaga
~ Asid folik bagus diambil sejak sebelum dan sepanjang kehamilan bagi membantu
# mengelakkan spinal bifida
# mengurangkan risiko keguguran
# mengurangkan risiko kecacatan spt sumbing, jantung etc
~ Asid folik juga sangat diperlukan untuk menambah kepekatan haemoglobin dalam darah

  • VITALEA IRON FORMULA

~ merupakan multtivitamin yg sangat diperlukan oleh ibu berpantang.
~ mengandungi 23 jenis vitamin yg mana masa berpantang agak sukar dipenuhi melalui makanan
~ Iron formula @ zat besi sgt diperlukan untuk menghasilkan sel darah merah.
~ memberikan rasa bertenaga dan cepat cergas

  • VITA C

~ mempercepatkan penyembuhan luka jahitan.
~ membaikpulih tisu2 yang rosak
~ meningkatkan sistem imun
~ sebagai bonus akan mendapat kulit yang lebih cantik

  • ZINC COMPEX 

~ Fungsi utama ialah membaiki luka dalaman dan luaran dengan lebih cepat
~ kandungan Zinc yg tinggi pada ikan haruan menjadi makanan utama bagi mereka yg bersalin
dan yg melalui proses pembedahan
~ Menggalakkan tumbesaran bayi jika si ibu menyusukan bayi

 

 

Apa keistimewaan SET BERSALIN SHAKLEE berbanding yang lain?

1. Harga yang berpatutan (ratus2 shj 🙂 tak sampai ribu2)

Penggunaan dalam masa hingga 2 bulan dan lebih adalah sgt berbaloi dengan harga yang tak sampai RM400. Dengan khasiat yg optimum anda akan jatuh cinta!!

2. Set boleh dan digalakkan diambil sebelum melahirkan

Sangat digalakkan diambil sebelum proses kelahiran kerana anda memerlukan persediaan mental dan fizikal kertika proses melahirkan.

3. Boleh diambil oleh ibu walaupun menyusukan bayi

Tidak seperti jamu, anda pasti risau jika anak menerima akibat darinya. Supplemen shaklee tidak akan mengganggu penyusuan.

4. Mengembalikan tenaga dan kecergasan lebih cepat

Tidak dapat disangkal lagi, pengambilan supplemen membantu mengembalikan tenaga anda dengan lebih pantas.
14012178_1135919543129846_502931417_n
KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 2 comments… read them below or add one }

june mohd June 1, 2013 at 2:18 pm

bagusnya puan azmiah…esok nak bagi talk pasal set berpantang, malam ni dah keluar entry pasal tu 🙂

Reply

Puan azmiah / En. Huzair June 1, 2013 at 2:30 pm

Hihi…sbb dah kena bentanglah adanya entry ni…kalau tak entah bila la june…ha,jun punya dah siap lom?

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: