KEMUNTING BEACH RESORT : SET UP BLOG FREE!

by azszua03 on 31 March 2014

Salam semua….huish kul 1.30 pagi dah nih…mata tak mengantuk lagi….walau badan rasa dah penat…ada hati nak buat entry lagi…hihi….yelah sejak jatuh cinta dengan BLOG nih….mcm2 rasanya nak share dengan korang semua….

ok nk share pengalaman hujung minggu lepas. Aktiviti yg julung2 diadakan. Iaitu Fantastic Stars! Seminar….berlangsung pada 29hb Mac 2014 (sabtu) di Kemunting Beach Resort, Masjid Tanah, Melaka. Seramai lebih kurang 40 kehadiran dan 15 darinya ialah ahli group GMF… yup..hebat..sbb anak cucu saya yg hadir bukan hanya yg berada disekitar Melaka…tapi juga dari tempat yang jauh seperti Johor Bahru, Putrajaya dan dari Kuala Lumpur. Ada yang sanggup naik bas dr JB ke Melaka. SYABAS!! Anda memilih untuk menambah ilmu.

KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger

Antara GMF group yg hadir…leader2 hebat mami dan bakal leader…aksi gediks

 

KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger
GMF bergambar bersama sifu Faiz saaid…

Antara sideline2 yg datang dan sudi berkongsi pengalaman bersama anak cucu kami ialah Puan siti Jamilah, Puan Rozita Othman dan Puan Siti Salwa Ishak bersama suami masing2.

KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger

Siti Jamilah (mila) sharing pengalaman beliau sebagai blogger

 

KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger
Bakal Master Salwa Ishak juga berkongsi beberapa tips utk bermula sebagai blogger
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger
Anak2 hebat mami…anis dan zainab JB-PUTRAJAYA
Alhamdulillah….seperti biasa acara penghujungnya ialah penyampaian cenderahati kepada speaker kita iaitu Puan Ainul dan En Faiz. Terima kasih tak terhingga untuk mereka kerana byk berkorban demi untuk mencurahkan ilmu kepada susur galur kami yg tiada kena mengena dengan susur galur dlm shaklee mereka. Sanggup tinggalkan Majlis pertunangan adik sendiri hanya kerana ingin mengotakan janji kepada kami. Jadi, mmg sgt rugi pada mereka yg masih beralasan…yg masih tidak membuka mata…dan yg masih tidak mahu berkorban tidur mereka untuk mengubah masa depan..sgt2 kasihan…
thanks again ainul and faiz!
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger
Cek Abam Penjejak bayang menyampaikan cenderahati kepada Puan Ainul speaker majlis
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger
Satu lagi cenderahati buat SIFU blogger kita…En Faiz Saaid
Sebelah malam, kami jamu mereka makan…walaupun ada yg tak dpt tgu hingga malam…tapi makan adalah acara wajib kalau kami berkumpul…hihi…kali ini kami bawa mereka dekat jer…di Astana Puteh, kg Solok Duku, Masjid Tanah, Melaka. Jom jamu mata…
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger, astana puteh
Acara wajib…makan! Hihihi…di Astana Puteh…
eksklusif tempat ni (teknik amik gambar dlm gelap :p)
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger, astana puteh
Treats mereka ramai2…seronok!
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger, astana puteh
Semoga ukhuwah ini berpanjangan… dimurahkan rezeki kami dan semua
Sekali lagi kami terhutang budi dengan mereka…sanggup buat kelas hands on atas permintaan anak cucu GMF yg dahagakan ilmu…walau badan dan kepenatan…mata dah mengantuk…saya pasti anak cucu GMF sedikit sebanyak peroleh ilmu blogging pada malam itu…sbb dpt pemantauan lebih dekat dr Faiz….thanks Faiz!
KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger

Kelas intensif…byk ilmu disini…terima kasih pada suami dan anak masing2 sbb sudi menunggu mama2 mereka siap belajar….sanggup tgu dlm kereta dekat 2jam..respect korang..

 

Keesokanya, sebelum Ainul dan Faiz kembali ke Shah Alam…kami ke Coconut shakes Klebang…sebelum ke rumah kak Rozita sideline kami kerana dijemput makan tengahari…beginilah group shaklee kami…sharing ilmu, pengalaman, saling memberi…terima kasih untuk group Supermom, Fantastic dan sudah pasti GMF group yg menjayakan majlis ini

KBR, kemunting beach resort, gmf group, kelas blog, melaka resort, pengkalan balak, blogger, coconut shakes klebang

Antara komen dan luahan hati anak cucu GMF kami terhadap program yg dijalankan…mereka sgt teruja dan berterima kasih kepada Ainul dan Faiz…insyaallah ilmu yg diberikan akan dipraktiskan…
Sekian….
TODAY…LAST DAY FOR PROMO ESP!!
Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 2 comments… read them below or add one }

Muhammad Faiz Mohamed Saaid March 31, 2014 at 4:05 am

Alhamdulillah, teruskan PERJUANGAN FANTASTIC STAR,GMF, jadilah insan yang BERGUNA DI LUAR SANA

Reply

noor azmiah mohamad March 31, 2014 at 9:56 am

tq faiz dan ainul…kita jumpa di kelas blog di JB nanti

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: