COLLAGEN SHAKLEE (SCP) TAK SEDAP !!?

by azszua03 on 3 April 2014

Salam semua….wah hari ni pagi2 ada org tanya saya…soalan dia camnih…
” kak, apa rasa sebenar Collagen Shaklee tu eh? ada org cakap rasa ikan..hanyir….”
Uwaaa… lom apa2 ko dah set negetive kat minda ko dik….kalau minda ko dah set kata tak sedap, susahlah kalau ko nak telan Collagen tu nanti…ko jgn la dengar kata2 nista tu dik…sebab akak ok jer makan collagen tu…sedap jer…kenalah bijak…BUKAN bancuh collagen shaklee ngan air masak semata..
pastu ko tanya lagi “kak, kenapa rasa ikan eh?”
memang ler dik…sbb Collagen Shaklee ni dibuat dari Ikan Merah laut dalam….selain dari tu adalah bahan bahan lain juga, tapi tentu2lah rasa ikan tu ada…itu tandanya keaslian Collagen Shaklee…semulajadi kau…so kalau adik nak tahu lebih lanjut leh baca kat entry blog akak tentang collagen tu…
cer ko tengok dik air+collagen yg akak bancuh kat bawah ni…sedap tak? kecur tak ko tengok? sedap woo….akak bancuh Collagen Shaklee ni dengan Sunquick Orange tau…kadang2 Sunquick Fruitmix…menjilat sudu dikk…kalau agak2 ko suke air lain ko bancuh jerlah dik oii….buat sejuk2..perghhh…sedap giler! ada yg suka bancuh dlm ESP, ok jerr….asal jgn ko bancuh dengan air panas sudah…jgn air kopi atau nescafe sudah….
collagen-shaklee
ha, siapa2 yg nak cuba…adik2…makcik2….meh la cuba…Promise u all tak menyesal punya….
SCP ni mmg superb…seawal 5 sachet jer u all akan rasa perubahannya…apa lagi kalau u all konsistan makan setiap hari selama 2 bulan…ni bukan cakap kosong tau…ni betul2 punya…
 collagen-terbaik
so kalau korang nak order atau nak tanya apa2….korang boleh contact akak yer….atau klik sini yer…akak nak sambung keje lain…k.bai
KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: