ARMADA GERGASI KERAJAAN CHINA KINI TIBA DI MELAKA…

by azszua03 on 4 April 2014

Armada gergasi kerajaan China telah sampai di Melaka…Tiada kena mengena dengan MH370…Ia adalah model terbaru lego yang saya beli dari Guangzhou…Setiap kali ke sana saya pasti akan membeli lego kerana harga yang tersangat murah berbanding dengan di Malaysia…Walaupun ia bukan berjenama Lego tapi oklah…Same je …
lego, guangzhou, borong china
Buka-buka kotak , melopong…1875 pcs…bercampur aduk plak tu…Ingatkan ada plastik no 1 ,no 2 dan seterusnya .Rupa-rupanya takder…Hambek ko…
lego, guangzhou, borong china
Ade dekat 30 bungkusan…Tak muat meja nak susun …Kalau tak siap esok nak letak mana ni…Kang bersepah-sepah takut plak hilang…Esok kalau ada pelanggan datang mesti Puan Mia Qaseh bising…
lego, guangzhou, borong china
Nasib baik ada papan carrom kat kedai.. Nak asingkan satu-satu jenis pun dekat 1 jam…Tu pun tak muat…Kena taruk dalam kotak lain…
lego, guangzhou, borong china
 Setelah 15 jam bertungkus lumus sampai sakit jari-jari dan dah nak tersembul mata, akhirnya siap gak…
lego, guangzhou, borong china
 Siap ader stiker lagi…Baru cun
lego, guangzhou, borong china
Lepas tu buat model kereta  Ferrari pulop…Lagi stress aku…Adoi…Dahla komponennyer halus bebenor…Enginenyer dah macam real plak…Bila tolak je seme piston dia bergerak…pastu streng dia buleh control tayar belok kiri dan kanan…Siap gear box depan dan belakang…Pastu masa alih-alih tiga kali kotak dia jatuh , ada part -part yang tak jumpa…Nasib ko la labu..Aku pasang jer…
lego, guangzhou, borong china
Lego bomba … Antara koleksi yang di beli sebelum ini…
lego, guangzhou, borong china
 Lego balai polis adalah lego pertama yang menjadi koleksi…
lego, guangzhou, borong china
 Lego tentera darat…Sebelum ni dialah yang paling canggih…
lego, guangzhou, borong china
Tiap kali pelanggan yang masuk membawa anak kecil ,  pasti tempat ini tempat pertama yang ingin dipanjat…huhuhu…


ok sekian saya berkongsi salah satu hobi saya..

jumpa dilain kali

Iklan ini di taja oleh Puan Mia Qaseh..Sila klik di sini
Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 13 comments… read them below or add one }

Nurul Shafiera June 26, 2014 at 6:24 pm

This comment has been removed by the author.

Reply

fyd faisal November 7, 2014 at 6:47 am

Wah best nyer tgk lego2 tu..brape rm? Bole kirim x kalau cik ke sana lagi…

Reply

azmiah mohamad November 26, 2014 at 3:26 pm

boleh…harga ikut size….dari sekecil2 hingga sebesar2 set ada…insyaallah awal tahun depan kai kesana lagi

Reply

aKuDiaDaNKamu February 17, 2015 at 4:13 am

Puan… masih pergi ke guangzhou ke.. berminat nk pesan.. heheheh

Reply

azmiah mohamad February 18, 2015 at 4:28 am

masih…cuma tahun ni belum adjust waktu nak pegi lagi sbb byk tugasan yg perlu diselesaikan…

Reply

aKuDiaDaNKamu February 24, 2015 at 7:19 am

Bestnya…
biasa bp ye harga lego yg mcm dlm gambar puan ni.
puan ade fb ke… boleh saya communicate through fb

Reply

sara sofia March 3, 2015 at 6:10 am

Salam nak tanya berapa range price utk lego yg besar? akan ke guangzhou pada masa terdekat. Thank you. ๐Ÿ™‚

Reply

azmiah mohamad March 3, 2015 at 6:55 am

salam sara…

range harga kalau yg paling besar tu xlebih rm200….
tak sure lagi bila nak pegi, cuma sebelum puasa mmg kena pegi sana

Reply

Tiz Akya April 1, 2015 at 4:41 am

assalamualaikum sis.. klu sis ke guangzhou,saya nk kirim belikan lego boleh?? mcmmana saya nk contact sis ye?

Reply

azmiah mohamad April 1, 2015 at 9:55 am

boleh add fb akak k

Reply

The Edan July 9, 2015 at 7:44 pm

Nak pesan lego kat guangzhau tu.wuuuuu sana lego mmg murah gila ๐Ÿ™

Reply

azmiah mohamad July 27, 2015 at 4:35 pm

Haah tapi bukan brand lego la…hihi…

Reply

Nazrin Zulkepeli November 25, 2015 at 11:57 pm

Assalamualaikum sis, kalu sy nk kirim beli kn lego boleh?mcm mna nk contact sis ya?fb or wssp?

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: