BERAPA HARGA COLLAGEN SHAKLEE DAN KENAPA COLLAGEN SHAKLEE MAHAL?

by azszua03 on 7 April 2014

Assalamualaikum semua…saya selalu dapat soalan ni…hihihi bila sebut jer harga sekotak Collagen powder RM298.00 semua tanya… kenapa Collagen shaklee mahal?
Pstt….kalau time promosi, boleh jer dpt harga murah….cer click kat order online kat bawah tu…harga promo ni utk bulan Disember 2016 ni jer tau. Habis jer Disember ni harga akan kembali ke asal.
Sebelum tu saya nak anda semua bukak mata besar besar…anda pernah beli kolagen sebelum ni? Pernah tengok berapa kandungan collagen sebenar dlm setiap satu serving? Kalau ada jenama jenama lain yg pernah anda gunakan cuba pegi tengok kat kotak…atau kat botol…berapa mg collagen/serving?…
Then tengok pulak kotak collagen power shaklee kat bawah ni…berapa collagen pure dari ikan… 4000mg/serving tau utk satu sachet….kau hado? hahaha…memang tak ada la kan. Itu sebab saya kata, alah membeli, menang memakai. Kalau beli yang murah tapi makan berkotak kotak berbulan bulan pun tak nampak haper….baik lah beli collagen powder shaklee ni…insyaallah sekotak pun boleh nampak dah perubahan apa lagi kalau cuba at least 3 bulan seperti recomnendation kan…apa apa pun jgn lupa amik gambar wajah sebelum cuba SCP.
kandungan-collagen-powder
fish collagen 4000mg/sachet
So, itulah antara sebab mengapa collagen shaklee ini terbaik, power dan berkesan...setanding dengan nilai dan harga produk…bukan acah acah letak kolagen buat syarat je. Shaklee punya motto pun semua tahu kan Selamat, Berkesan dan Semulajadi. Tak mungkin Shaklee nak buat produk setakat melepas batoq ditangga kan. Pastu nak pi hantar buat ujian klinikal pulak, malu kalau tak berkesan dan tak selamat. SHAKLEE company besar tau. Worldwide lagi.
Harga juga perlu la setanding dengan segala ujian klinikal yg dibuat. So, bila banyak ujian klinikal, makin selamat la sesuatu produk tu…anda sebagai pengguna pun harus alert bab ujian klinikal sesuatu produk yg diambil, jangan sebab ia murah dan dah banyak iklan tersiar anda sudah rasa ia selamat digunakan.
Ok bab kesan tu saya cerita di entry akan datang yer…kalau nak buat pesanan boleh terus click dibawah. Atau boleh juga hubungi saya di no 0192423139/0103223139
KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: