WHAT IS YOUR PASSION?

by azszua03 on 10 April 2014

ha, nak citer tentang “Passion”….korang tahukan bila kita sukakan sesuatu tu, dan kita nak dapatkan ia tentu kita akan usaha sungguh2kan? dan beza pulak kalau kita tak suka tapi terpaksa….terpaksa sbb kita takde pilihan…terpaksa sebab mmg itulah sumber pendapatan kita….sedihkan?
Betul ke kita takde pilihan? Atau kita takut dengan peluang yg ada depan kita..kita takut nak lepaskan apa yg kita ada sekarang untuk sesuatu yg lebih baik? Hidup adalah tentang pilihan…jgn pernah takut untuk membuat pilihan terbaik dlm hidup anda….jika anda ada matlamat, ada tujuan dan target…insyaallah hidup ada lebih teratur dan berjaya…
kalau anda yakin dan percaya “passion” anda telah anda temui…usaha sungguh2…gapai impian anda…jangan toleh belakang lagi…fikirkan ia siang dan malam…usahakan ia hingga berjaya. Jangan pernah putus asa…
motivation words, kata kata motivasi, motivasi,
Believe that u are on the right track….believe your self…and believe on Allah!

 

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 2 comments… read them below or add one }

Muhammad Faiz Mohamed Saaid April 9, 2014 at 3:20 pm

sebab tu penting, LET IT GO, LET IT GO, kalau tak, jadilah FROZEN sampai bila bila, tak bergerak

Reply

Huzair Bahrin April 9, 2014 at 3:53 pm

Hahaha…teringat areessa…mgu depan dengar balik lak LET IT GO…LET IT GO…

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: