WAHMILICIOUS ADVANTURE DAY 3

by azszua03 on 23 April 2014

hehehe….selamat petang…walaupun pagi tadi mood ting tong, tapi dlm masa sejam mood terus bertukar kepada CERIA, GEMBIRA…thanks to #supermomsisters dan tentunya my baby tua #penjejakbayang….

ha, sure ramai kat FB dah tengok photo challenge saya hari ni kan? larik tema, tapi sbb nak gak join boleh jerlah…hahaha….ha, saya tak paksa tau…cek abg yg tiba2 dapat idea karut dia tu…mula2 malu nak upload ke insta….tapi dia yg sporting…so bini dia nih upload jerlah…

pastu ramai lak yg tak sangka cek abang saya tu sporting gitu, semua ingat dia jenis serius, “abg kawasan” kata diorg….hahahha…jgn tertipu, dia funny sebenarnya, geng2 supermom sisters tahulah kan tebiat dia sebenar? tak kering gusi kalau dok borak ngan en somi saya ni….tang cakap nak kenakan org mmg serah la pada dia…

Apapun, dialah pemilik tulang rusukku…..pemilik kunci syurgaku…dialah penyokong utama setiap urusanku….tanpa dia taklah saya seperti hari ini…alhamdulillah….

Terima kasih abg sebab banyak membantu ayang…
banyak bersabar dengan karenah ayang…
banyak memimpin dan mendidik ayang…
sudi mengimamkan solat ayang…
Always will love you….
gambar manja my teletubies 🙂
Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 4 comments… read them below or add one }

Muhammad Faiz Mohamed Saaid April 23, 2014 at 7:36 am

insyaallah ada job kat tom tom bak

Reply

..::Mama Chrysalis::.. April 23, 2014 at 10:18 pm

Ooohhhhf….so sweeeeeet…..

Reply

noor azmiah mohamad April 24, 2014 at 5:18 am

hahaha…tom tom pok leh ar

Reply

noor azmiah mohamad April 24, 2014 at 5:18 am

suweeettt la sgtttt

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: