NAK KULIT CANTIK DAN GEBU?

by azszua03 on 12 September 2014

Mabeles….mulus….gebus….testimoni2 dibawah ini adalah pengamal Shaklee Collagen Powder beserta gabungan produk shaklee yg lain. nanti saya terangkan satu2….yg pasti testimoni ini adalah org yg saya kenal dan kini merupakan Shaklee Independent Distributor…macam yg saya cakap dlm entry yg lalu…99% yg jatuh cinta dengan produk Shaklee akan Sign Up sebagai ahli untuk dapatkan benefit2 lain….
testimoni SCP, awet muda, collagen shaklee, kulit cantik, kulit gebu, set kecantikan, set kulit bak bidadari, set kulit mulus, set kulit gebu
wokey, testimoni yang pertama nih ialah Puan H (nama dirahsiakan sbb tuan punya badan malu bebenor…hihihi) dah hampir 1 tahun consume Shaklee Collagen Powder sehingga sekarang masih meneruskan. Antara customer yg paling lama setia consume SCP. Dalam 6 bulan kebelakangan ini menambah VIVIX sebagai supplement harian beliau. Lagilah kelihatan sgt muda dan bertenaga. sebelum mencuba Produk Shaklee beliau telah mencuba pelbagai produk berjenama, tapi tidak berpuas hati sehinggalah diperkenalkan dengan Shaklee. Kulit wajah seakan2 anak dara u ollss….kalau org tengok mesti tak percaya umur Puan H sudah menginjak 45 tahun. Dah pun daftarkan diri sebagai SID disebabkan jauh cinta dengan Produk Shaklee. Walaupun hanya utk makan sendiri. setiap bulan masih layak menerima bonus dari Shaklee. Best kan? Semoga Puan H terus diberikan kesihatan yang baik. saya namakan set yg Puan H amalkan ini ialah SET KULIT BAK BIDADARI
testimoni SCP, awet muda, collagen shaklee, kulit cantik, kulit gebu, set kecantikan, set kulit bak bidadari, set kulit mulus, set kulit gebu
ok yang ini pula namanya Puan Kamaliah (kitaorg panggil Mawar). Mawar ni salah seorg SID juga. tapi oleh kerana nak buktikan bahawa produk shaklee ni benar2 berkesan, beliau sendiri cuba dulu.  Mmg begitulah sepatutnya, bila kita dah cuba, dah dpt hasil barulah kita boleh nak sharing dan menjual kan? Kulit mukanya mula bermasalah akibat dari stress dengan bebanan kerja dan juga usia yg semakin meningkat. Menjadikan semakin worst bila beliau salah memilih produk kulit sebelum ini menyebabkan jeragat pada kulit beliau. Umur bila dah menginjak ke 30 tahun, mulalah mcm2 masalah timbul kat kulit muka kan? Jadi, Mawar ambil Soy Protien Isolate Powder atau lebih dikenali dengan nama ESP untuk beberapa bulan dan menambah Shaklee Collagen Powder sebulan yang lalu. Hasilnya WOW! lihat sendirilah kat gambar atas tu. Hebatkan penangan gabungan ESP dan SCP? hanya yg dah cuba jer tahu wokey….set ini saya namakan SET KULIT MULUS
ok cukup 2 testimoni fresh from oven ni dulu….so, kalau anda ingin mendapatkan produk2 di atas, anda boleh terus membeli di link2 yang saya berikan dibawah…
KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

SMS/whatsapp : 010-3223139(kak mia)
Your Trusted SID

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 2 comments… read them below or add one }

Norhasniza Khalid September 12, 2014 at 11:44 pm

salam, singgah sini

Reply

azmiah mohamad September 13, 2014 at 4:01 am

tq niza 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: