FANTASTIC MARKETING 2015 DI FAIZWORLD TRAINING CENTRE BANDAR BARU BANGI

by azszua03 on 5 January 2015

Semalam, 4hb Januari 2015, seperti yang dirancang sejak sebulan yang lalu, berlangsunglah Majlis ilmu gabungan 4 orang Shaklee leaders termasuk saya. Sesuai dengan semangat tahun baru 2015, Fantastic Marketing 2015 diadakan secara meriah dan penuh kegembiraan….ermmm…rasanya lama dah tak enjoy macam ni kan kawan2 fantastic4 ku? Gembira bila tengok anak2 Shaklee kita gelak ketawa hilang stress…

Oklah, mesti ramai nak tahu siapakah kawan2 fantastic4 saya tu kan? Bukan orang lain pun…yang biasa2 berkepit ngan saya kesana kemari tu….hahaha…mereka ialah Mak Rama2 iaitu Chrycalis Nurul, Mak RMC iaitu Ainul Fadzilah Mustafa dan juga Mak YMG Zainora Yahya. so termasuk saya Mak GMF jadilah kami berempat dan terbinalah FANTASTIC4! geng2 satu kepala yang boleh dibawa berbincang dan penuh dengan semangat…

Berbalik pada cerita tentang Majlis ilmu yang kami anjurkan, mmg khas kami buat untuk anak2 cucu kami sebagai “kick-start 2015”. The best part is masing2 excited nak mulakan tahun 2015 dengan semangat baru dan open seat 42 peserta utk 4 hari jer…FULL! Bertempat di Faizworld Training Centre, Bandar Baru Bangi, Majlis bermula seawal jam 9.30 pagi. Walaupun hari Ahad, ada yang sanggup korbankan masa cuti di rumah dan ada yang datang dari jauh okey…dari Perak, Melaka, Negeri Sembilan….Terima kasih kepada semua yang hadir. Walaupun tak dpt rehat2 dirumah, dan datang ke kelas, mereka tetap bersama kerluarga, bawa anak2 dan pasangan masing2. Hebat kan mereka?

kelas shaklee, kelas marketing, group GMF, faizland, faizworld, pusat training, training centre, fantastic4, fantastic marketing 2015,
 Poster Fantastic Marketing 2015

Ok, ini kali pertama kami mengadakan kelas di Training Centre ni, tengok nama pun sure ramai yang dah tahu siapa pemilik pusat ni kan? siapa lagi kalau bukan Pengasas group Jutawan Muslimah iaitu Puan Shareeza Hashim atau kalau dikalangan ahli2 shaklee dikenali sebagai Cery Mamafaiz. Best sgt Training centre ni tau…penuh dengan kemudahan, antara kemudahan yg disediakan :

-meja, kerusi, 
-PC (1 unit) 
-projector, 
-wifi,
-PA System (3 mic)
-flipchart,
-writing materials,
-air mineral
-surau, 
-kids/nursery room, 
-toilet,
-pantry, 
-waiting lounge,

Psssttt : ada free Tester produk Shaklee juga tau….

Thanks kepada Puan Shareeza yang menyediakan Training Centre yang sgt selesa dan canggih! Kami pasti akan repeat nanti! (masa tu sure kena rebut2 sbb ramai yg nak sewa kan?) Jom tengok2 gambar sekitar Kelas Fantastic Marketing 2015 berlangsung di Faizworld Training Centre!

 Sebelum kelas bermula…boleh memuatkan 42 peserta
PC, projector, wifi, PA system semua disediakan
 Masa ni speaker ajar marketing Instagram, tu yang semua tunak melihat smartphone
Kids Playroom, bersepah dikerjakan oleh kanak2 cargas!
eh yg 2org belakang tu tengah cari toys gak ke?
Apalah yg aku bebelkan tu…hihihi
 Notebook dan pen cenderamata dari Faizland
Bersama anak cucu GMF yang havoc!
Antara mereka yang hadir Fantastic Marketing 2015
Serius! siapa yang mencari pusat training nak sewa…mmg takkan menyesal punyalah…sebab selain selesa dan friendly kids, sewanya pun murah, apalagi dengan diskaun yang diberikan kepada kami sebagai susur galur Jutawan Muslimah dibawah naungan Cery Mamafaiz. Kadar sewa sebagaimana berikut :
Yuran Sewaan (harga promosi untuk 3 bulan pertama)

 

Untuk group Jutawan

 

8jam= RM50 (Isnin – Jumaat)

 

4jam= RM150 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)

 

8jam= RM200 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)

 

 

 

Untuk orang awam (bukan group Jutawan)

 

4jam= RM150(Isnin- Jumaat)

 

8jam= RM180 (Isnin- Jumaat)4jam= RM450 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)

 

8jam= RM480 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)

 

 

 

Untuk Malam juga disediakan jika mahu, sila contact emel dibawah

 

 

 

Untuk maklumat lanjut, email ke training_course@faizworld.com atau SMS/Whatsapp 0163224122. Anda akan hubungi dengan segera

Your Trusted SID

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: