CARA PILIH SUPLEMEN YANG BETUL OLEH KEVIN ZAHRI

by azszua03 on 20 May 2015

Assalamualaikum….sajer nak share something yg patut pada korang semua…terlanjur mamat macho dan tough Kevin Zahri sebut pasal suplemen kannnn….so haruslah diambil pengajaran dari apa yg Kevin kongsikan…beliau kan pakar bab2 pemakanan dan penjagaan tubuh badan…jom kita tengok apa dia kata tentang cara untuk memilih suplemen.

Ingat:

1) jangan beli sebarang suplemen tanpa memahami cara ia berkesan

2) jangan beli sebarang suplemen tanpa mengenali isi kandungan

3) patuhi dan memahami dosage pengambilan

4) jangan guna mana2 weight loss suplemen TANPA mengawal cara pemakanan dan gaya hidup terlebih dahulu

5) elak beli produk atau jenama yang kurang dikenali. Stick to brands yg mempunyai track record yang positif dan lama <——— Shaklee dah berpuluh tahun wokey…dan always #1

Ingat, there is no shortcut. There is no such thing as a MAGIC PILL

tips pilih suplemen, cara pilih suplement, kevin zahri, shaklee suplemen terbaik, shaklee produk terbaik, tips dari kevin zahri, kurus tanpa ubat, suplemen membantu kurus, saintis shaklee
tips pilih suplemen, cara pilih suplement, kevin zahri, shaklee suplemen terbaik, shaklee produk terbaik, tips dari kevin zahri, kurus tanpa ubat, suplemen membantu kurus, saintis shaklee

 

Bila scroll dibawah status Kevin, alhamdulillah kerana dihujani komen2 kebanyakkan membuat pilihan yg tepat dalam pengambilan suplemen mereka. Tak lain dan tak bukan tentulah produk dari Shaklee. Bukan sahaja memenuhi kelima lima kateria yang Kevin nyatakan diatas, Shaklee mempunyai banyak lagi alasan kukuh kenapa anda perlu memilih produk Shaklee. Antaranya….

~Shaklee telah melaburkan kira kira USD300juta dalam ujian klinikal setiap produk keluarannya dan disokong oleh lebih dari 100 kertas ujian secara saintifik. Penyelidikan saitifik dan klinikal inilah yang membezakan produk Shaklee dan juga produk yang kesihatan lain dipasaran.

~Shaklee mempunyai 65orang saintis yang berkhidmat dan menjalankan 100,000 ujian kualiti setiap produk dalam setahun. Thats why Shaklee tak perlu diragui keberkesanan dan keselamatannya.

tips pilih suplemen, cara pilih suplement, kevin zahri, shaklee suplemen terbaik, shaklee produk terbaik, tips dari kevin zahri, kurus tanpa ubat, suplemen membantu kurus, saintis shaklee
tips pilih suplemen, cara pilih suplement, kevin zahri, shaklee suplemen terbaik, shaklee produk terbaik, tips dari kevin zahri, kurus tanpa ubat, suplemen membantu kurus, saintis shaklee
Antara barisan saintis yang sempat kami kenali sewaktu trip perlancongan ke USA tahun lepas.

I trust what i choose

Love Shaklee
Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: