VIVIX HARGA PROMOSI ! KENAPA MESTI BELI ?

by azszua03 on 9 January 2016

Assalamualaikum….

Ada berita baik kepada penggemar2 vivix….bulan ni VIVIX PROMOSI !! dari 1hb Januari hingga 31hb Januari 2016 yer…sempena tahun baru kan…Shaklee kasi barang baeeekkk utk promosi bulan Januari…

Yang tak pernah cuba Vivix mari borong habis2an…BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL youuuuu…..BELI 2 BOTOL, DISCOUNT 5% lagi….

vivix murah, vivix promosi, vivix shaklee, vivix termurah, vivix harga ahli, harga ahli vivix, free keahlian, shaklee vivix

Rebut Peluang Keemasan Sekarang!

Kenapa mesti makan VIVIX?

Jika anda berumur 25 Tahun dan ke atas….vivix ada supplement yg paling sesuai untuk anda. Apa lagi sekiranya anda menghadapi masalah kesihatan seperti diabetes, jantung dan lain2. Vivix adalah wajib! Seharusnya jangan tunggu sakit baru nak cari ubat….tapi cegah sebelum sakit….kenapa vivix? saya beritahu sebabnya….

1. Clinical tested!

Vivix adalah supplemen terulung yg telah di uji berkali2 dan mendapat byk pengikhtirafan. Berbillion Dollar sudah dilaburkan untuk kajian dan juga penciptaan Vivix. Hanya Vivix Shaklee sahaja yg dibuat khas mengandungi gabungan Resveratrol dan Polyphyenol dari phytonutrient. Tiada jenama supplemen lain yg setanding dan lebih baik dari vivix dan mempunyai gabungan keduanya. Shaklee juga sudah mematernkan Vivix.

2. Supplemen Botanical yang hebat

Vivix dicipta dari 4 sumber tumbuhan yang hebat, iaitu Muscadine grapes, Purple Carrot, European Elderberry dan Polyganum Cuspidatum. Jadi, tiada kesangsian terhadap penggunaan sumber haiwan terhadap vivix. Dan sudah pasti HALAL

3. Bertindak hingga ke Cell DNA

Tubuh kita terdiri dari cell2 yg membentuk tissue kemudian membentuk otot. Jadi, semakin berusia dan juga faktor luaran seperti pencemaran, terdedah kepada sinaran UV yg banyak, faktor pemakanan, menjadikan cell2 ditubuh kita semakin cepat rosak dan mati. Sekaligus kita akan tua sebelum waktunya, penyakit akan mula bertimpa2 dan juga organ2 badan kita semakin merosot. Hanya Vivix mampu untuk membaiki, memberi tenaga, mempertahankan dan meningkatkan prestasi cell2 manusia kerana vivix sahaja yg boleh mencapai hingga ketahap Cell DNA anda.

4. Berikan Khasiat kepada Tubuh

Manusia sering tak sedar bahawa tubuh badan kita memerlukan khasiat dan nutrisi yng lengkap. Sebaliknya ramai yg suka memudaratkan tubuh badan sendiri, makan makanan yg memudaratkan, merokok, minum minuman tinggi gula, tiada aktiviti senaman, kurang tidur, dan macam2 lagi. Tidak sayang kah dengan tubuh kita? kenapa tidak mahu dan berkira2 apabila nak berikan yg terbaik utk tubuh sendiri? Hanya anda sahaja yang boleh menjawabnya. Tapi saya cadangkan anda berilah vivix ni kepada diri anda sendiri, kepada orang2 yang anda sayangi. Berbaloi!

oklah, jgn lupa, kalau nak berjimat, belilah vivix bulan ni sementara promosi….nanti lepas promosi harga dah lain pulak. Jadi bijak wokey!…

Free Consultation untuk customer saya…terima kasih!

 

Vivix is the best

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: