TESTIMONI VIVIX PENGHIDAP DIABETES & DARAH TINGGI

by azszua03 on 13 January 2016

Jom saya kongsikan kisah seorang konsumer produk Shaklee yg sgt percaya dan cintakan produk shaklee terutamanya vivix. Beliau ialah Puan  Nur Afizah Binti Shuib. Testimoni ini ditulis sendiri oleh beliau.
testimoni vivix, testimoni vivix utk diabetes, testimoni shaklee, testimoni kencing manis, testimoni vivix kencing manis, testimoni darah tinggi, testimoni vivix utk darah tinggi, testimoni shaklee darah tinggi

VIVIX pilihan ramai

 

“Assalamualaikum W.B.T….
 
Saya Nur Afizah Binti Shuib, berumur 59 tahun dan bekerja sebagai penjawat awam. Mempunyai 4 orang cahaya mata dan 4 orang cucu.
 
Daripada zaman saya muda-muda lagi, saya memang mementingkan kesihatan. Macam-macam suplemen yang saya cuba, yang murah yang mahal..Tapi kebanyakkan, tidak menunjukkan apa-apa kesan yang ketara. Saya amalkan produk Shaklee dah 3 tahun lebih. Saya kenal Shaklee daripada anak dan menantu saya.  Alhamdulillah, saya jatuh hati dengan produk Shaklee terutamanya VIVIX! 
 
Saya memang jaga pemakanan, saya kurangkan gula dalam minumam harian. Tapi disebabkan kencing manis dan darah tinggi ni penyakit ‘keturunan’, memang tak boleh nak lari mana lah..Check-up di hospital baru-baru ni, menggunakan mesin penimbang elektronik yang baru tu. Apa ntah namanya mesin tu. Happy sangat bila doktor cakap bacaan b/p saya mcm ‘anak dara’, 120/80.
 

Tapi dari bacaan mesin tu, doktor inform yang umur dalam badan saya 51 tahun! Memang terkejut lah dengar, walhal umur saya tahun depan dah masuk 60 tahun. Alhamdulillah, awet muda..BMI saya pun normal. Bacaan kencing manis saya pun normal, 6.7 berbanding dengan bacaan 3 tahun dulu, 8.0..Doktor pun dah kurangkan dos ubat kencing manis yang perlu saya makan setiap hari. Lega rasa..

Ini adalah antara vitamin yg saya konsisten ambil setiap hari dengan konsisten. Paling best, saya suka VIVIX. Rasanya dah 12 botol yang saya makan. (saya kongsi makan dengan suami tercinta). 

 
Kulit saya yang dahulunya kusam dan tak bermaya, rasa lebih ceria dan awet muda berbanding sebelum ambil vivix. Memang Best! Bg yang belum tahu, vivix ni bukan sahaja suplemen untuk kesihatan menyeluruh, tapi vivix jugak berfungsi sebagai anti-penuaan.
 
 Produk yang hebat dan berkesan ni, saya kongsikan kebaikan dengan kawan-kawan sepejabat saya. VIVIX the best choice suplemen untuk di amalkan setiap hari. Di tambah dengan vitamin lain seperti Vita-Lea, Vita C Plus dan Omega, kesihatan saya bertambah baik. 
 
Bagi anak-anak yang tak tau nak bagi hadiah apa kat mak abah anda, boleh la hadiahkan sebotol VIVIX ni setiap bulan. “
 

~Puan Nur Afizah Binti  Shuib

Ha….hebatkan vivix Shaklee? so kalau nak tahu lebih lanjut lagi pasal vivix nih boleh selak2 page page sebelum2 ni….semua ada saya explain dlm blog ni, bagaimana vivix bertindak mengawal diabetes, ramuan2 dalam vivix, siapa yg perlukan vivix dan lain2 lagi. Dan jangan lupa juga rebut peluang sementara vivix promosi ni tau!
KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

Kalau nak info lagi, boleh hubungi saya terus…insyaallah setiasa bersedia menjawab pertanyaan anda.

Jom Vivix!

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: