TESTIMONI MASALAH CYST DENGAN VIVIX DAN SUPPLEMENT SHAKLEE

by azszua03 on 11 March 2016

Hari ni nak tulis entry tentang testimoni cyst….sbb entry cyst dah byk kat muka surat terdahulu…sekali takde pulak entry pasal testimoni produk shaklee untuk cyst kan….camner la org nak percaya…(walaupun dah closed byk set utk cyst dan fibroid), dan alhamdulillah yg penting ramai yg berjaya dengan ikhtiar supplement shaklee ni…tak lengkap rasanya kalau takder testimoni cyst dalam blog ni…buat masa ni saya bagi dua testimoni dulu k….

Testimoni Cyst dengan Vivix

“Saya memula doktor suspek tiroid…then lepas buat semua ujian…takde semua tu…cuma thyroglossal duct cyst….saya ambil vivix…alhamdulillah…makin mengecil,…tapi saya operate juga…takut in future ada apa2…n lagi terkejut masa operate doktor tengok akar dia dah mati…doktor keluarkan cyst tu je….dah tak besar 1.5cm sahaja….”

bahayakah cyst, kecutkan cyst, ovarian cyst, supplement shaklee untuk cyst, supplement untuk cyst dan fibroid, rawatan cyst, takut cyst,

option pertama adalah dengan Vivix kerana vivix mempunyai anti oksidan yang paling tinggi bagi menentang sel2 yang tidak sihat seperti cyst

 

Testimoni Set Cyst & Fibroid

Puan Linda, seorang surirumah sepenuh masa menjadi risau dengan cyst yang baru diketahuinya sewaktu melakukkan pemeriksaan pada awal tahun 2016. Tidak senang dengan keputusan doktor, Puan Linda menggunakan khidmat Google untuk mencari alternatif ikhtiar untuk cyst yang terdapat pada bahagian ovari beliau. Beliau menghubungi saya dan mendapatkan khidmat nasihat dari saya. Oleh kerana beliau menghadapi kekangan kewangan, saya cadangkan untuk beliau memulakan dengan GLA Complex terlebih dahulu sebelum menambah kepada Vitamin E minggu seterusnya.

Alhamdulillah, pemeriksaan selepas 3 minggu ikhtiar dengan supplemen, menampakkan perubahan ketara. Cyst beliau mengecil 1cm dari size asal. Hanya dlam masa 3 minggu. Syukur. Menunggu pemeriksaan selanjutnya bulan depan. Harapnya cyst sudah tidak kelihatan lagi….amin

testimoni cyst, bahayakah cyst, kecutkan cyst, ovarian cyst, supplement shaklee untuk cyst, supplement untuk cyst dan fibroid, rawatan cyst, takut cyst,

Pengambilan Set Cyst dan Fibroid selepas hampir 3 minggu akhirnya membawa berita gembira kepada Puan Linda

Bagi anda yang mempunyai masalah serupa, jangan teragak2 untuk ikhtiar dengan kaedah yang lebih selamat, berkesan dan semulajadi ini. Dan yang paling penting, cuba kerana kos untuk pembedahan sudah pasti jauh beribu kali mahal dari ikhtiar dengan supplemen ini. Oh ya, insyaallah pengambilan set ini bukan sekadar untuk masalah cyst, anda juga akan dapati pelbagai kesan kebaikan lain sewaktu konsum suplemen ini. Cuba dulu baru tahu….

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

psssttt…ada new testimoni la…berjaya kecutkan cyst dan sekaligus hamil….jom2 cek link ni,,

NEW TESTIMONI JULY 2016

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: