TESTIMONI CYST BERJAYA DIKECUTKAN DAN HAMIL SELEPAS 6 TAHUN MENANTI ZURIAT

by azszua03 on 12 August 2016

Assalamualaikum kawan2! sorry lama dah tak keudara diblog kesayangan ni…habis bersawang penuh…hahahaha…walaupun tak nampak kelibat saya di sini, sebenarnya saya kekal aktif memberikan konsultasi kepada pelanggan pelanggan produk Shaklee. kalau tak percaya boleh la ke Facebook saya wokey, hari2 nampak saya update progress…hehehe..jangan jemu k

oklah, hari ni saya nak share testimoni terbaru dari customer saya sendiri. Puan Suzi dari Ampang….Jom baca serba sedikit info tentang beliau. mungkin masalah beliau boleh dijadikan panduan kepada yang memerlukan.

Puan Suzi, berusia 37tahun menghubungi saya sejurus selepas balik dari membuat pemeriksaan kesuburan. Beliau dan suami sudah 13 tahun berkahwin dan telah dikurniakan seorang anak. Selepas anak pertama lahir, 6 tahun juga Puan Suzi dan suami berusaha untuk mendapatkan zuriat kedua. Tetapi hampa. Bulan March 2016, beliau dan suami membuat pemeriksaan kesuburan di hospital swasta. Tapi apa yang didapati dari pemeriksaan tersebut sangat merunsingkan Puan suzi, dia didiagnose mempunyai cyst di Ovari bersaiz 2.5cm. Bukan itu sahaja, beliau juga didiagnose mempunyai 3 lump di payudara bersaiz 2mm, 4mm dan 5mm. Mana ada wanita yang tidak risau jika berada ditempat beliau kan.

Setelah memberikan maklumat dan konsultasi kepada Puan Suzi, beliau bersetuju untuk mengambil Vivix sebagai ikhtiar untuk kecutkan cyst dan lump beliau. Kebetulan bulan yang sama ada Promosi Vivix twinpack dengan Free Keahlian, Free postage, dan juga Cash Back rm38 pada bulan berikutnya. Satu pilihan yg sgt bijak. Esoknya saya terus membuat order secara online untuk Puan Suzi. Saya ingin dia terus consume vivix tersebut kerana 2 minggu lagi beliau perlu check up kali ke 2. Alhamdulillah Puan Suzi konsistan mengambil Vivix setiap hari.

Selepas 4 minggu pengambilan vivix, Puan Suzi menghubungi saya semula. Katanya dia baru lepas Check up, drag selepas 4 minggu kerana dia minta tangguh dengan pihak hospital sehingga betul2 habis sebotol vivix. Alhamdulillah khabar gembira yang yg diterima…bukan satu, tapi 2 perkhabaran gembira sekaligus. Meh baca conversation kami dibawah….

Nampak tak? nampak tak? khabar gembira yang pertama ialah cyst dan lump Puan Suzi hilang terus….kecut sampai tak nampak dah bila scan. Dan berita gembira kedua ialah Puan Suzi hamil! Ya, mmg rezeki dia sudah sampai, tapi mungkin juga dengan asbab ikhtiar dia mencuba vivix rezeki Puan Suzi dipermudahkan. Saya sebagai pengedar Shaklee yang memantau kes beliau sgt teruja dan bersyukur. Rasa puas juga bila customer gembira.

Kini, Puan Suzi sedang hamil 5 bulan dan dia sedang mengamalkan SET PRENATAL SHAKLEE. pasal set ni pun ada cerita jugak bersama beliau. Nanti saya update. hehehe…

Bagi adik adik dan kakak kakak diluar sana sekiranya mengalami masalah yg sama seperti Puan Suzi, janganlah buat endah tak endah…ikhtiar la yer…boleh hubungi saya jika ingin mendapatkan produk terbaik dr Shaklee ini. Insyaallah bersama konsultasi juga. Hubungi saya di Whatsapp 010-3223139 atau call 019-2423139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: