CARA MUDAH RAWAT SLIPPED DISC

by azszua03 on 7 October 2016

Awal Bulan September lepas saya dapat panggilan dari seorang wanita. Minta saya ke klinik suaminya di Sungai Udang Melaka. Agak janggal pada mulanya…biasa org ke klinik nak dapatkan rawatan, ni saya pula ke klinik utk consult dan hantar supplemen. Nampak tak Doktor pun dah percaya pada supplemen Shaklee. Eh lupa pula nak ckp. Wanita tadi menghidap Slipped Disc. Kesian…sbb katanya dah bermacam ubat ubatan dia makan dan kalau boleh nak cari rawatan yang tidak memerlukan pembedahan untuk sliped disc beliau. Beliau buat survey dan pembacaan terlebih dahulu dan temui Shaklee. Saya berikan dia Set Slipped Disc yang terdiri dari Vivix, Omega Guard dan Ostematrix.

Semalam genap 3 minggu beliau konsistan amalkan set Slipped Disc Shaklee tersebut…saya follow up lagi tanya khabar…Alhamdulillah excited saya bila dia pun excited bercerita masalah slipped disc dia byk tunjukkan perubahan positif. Banyak tunjuk perbezaan dulu dan sekarang. Kalau dulu byk terbaring…dpt duduk sekejap sekejap je, tu pun menahan sakit…tapi sekarang, beliau sudah boleh berjalan dan duduk jangkamasa lama…mmg dapat rasa kegembiraan dia. Syukur sgt bila dpt rasa bahagia lihat org lain bahagia…

Dan hari ni 6hb Oktobrr pagi pagi kakak ni dah whatsapp minta hantar Vivix dan ostematrix ke klinik suaminya. Dah habis katanya Vivix. Then add on Vita E pula…Omega dia ada lagi sbb baru beli hujung bulan aritu…Tapi hujung bulan Oktober ni nak juga add promo Omega pulak…gitulah bila dah pernah rasa sakit…duit utk kesihatan lebih penting dr yg lain…

Saya doakan kakak ni terus sihat dan boleh menjalani kehidupan dengan gembira…aminn

Jangan lupa lihat satu lagi testimoni Slipped Disc disini ya.

 

1475725315457

 

Jika anda berminat, boleh terus membuat pesanan secara online

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

ATAU

Hubungi Kak Miah

Call : 019-2423139

Whatsapp : 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: