KEISTIMEWAAN DAN KEHEBATAN VIVIX SEBAGAI SUPPLEMEN HARIAN

by azszua03 on 7 October 2016

Apa keistimewaan Vivix yg buat saya taknak tinggalkan vivix walau sehari? banyak sgt keistimewaannya, sampai rasa kalau sehari tk makan vivix rasa tak lengkap hidup ini. Memang akan lesu la sepanjang hari tanpa vivix.

☆Supplemen yang Mudah dan Ringkas diambil setiap hari!

Ya. Vivix sgt mudah diambil. Xperlu nak ingat aturan makan…seperti vitamin2 lain perlu ingat berapa dosage, bila waktu pengambilan. Vivix mudah…bangun pagi siap2…waktu sarapan ambil sesudu. Senang juga nak suruh si dia ambil vivix…org lelakikan jenis malas nak details2 sgt…habis sesudu besar…cukup dah keperluan sehari.Mudahkan?

☆Sesudu Vivix lengkap untuk keperluan tubuh.

Cadangan 5ml sehari mmg sudah terbukti meningkatkan taraf kesihatan tubuh. Fungsi vivix yg bertindak sehingga ke Sel DNA menjadikan ia sangat istimewa. Vivix membaiki dan memperbaharui sel2 badan kita yg berpuluh juta yg rosak dan mati setiap hari. Ia bertindak dari punca, itulah keistimewaannya. Vivix juga memberi tenaga kepada sel sel kita. Bagaimana vivix berfungsi anda perlu tahu.

☆Tiada supplemen yg setanding Vivix dipasaran.

Ya. Vivix telah dipatentkan. 3 patent vivix ialah Proses Cold Fiilling Extraction, Gabungan Polifenol dan yg ke 3 ialah cecair yg stabil, semulajadi, dan tanpa bahan pengawet. Bila dah dipatentkan…bermakna tiada syarikat atau pengeluar produk lain yg boleh meniru pembuatan vivix. Hebatkan?

☆ Vivix tidak pernah mengecewakan saya.

Semestinya pengamal vivix berpuas hati jika konsistan mengambilnya. Saya sendiri konsistan sudah hampir satu tahun. Alhamdulillah mmg ketara la perbezaan yg saya rasai pada badan saya. Dan yang paling best, bila saya suggestkan pada pelanggan2 saya, semua memberi feedback yg sgt positif. Mereka sembuh dari penyakit yg dihidapi, dari xmampu berdiri dan boleh berjalan, dari ada ketumbuhan sembuh sepenuhnya. Alhamdulillah…vivix mmg tak pernah kecewakan saya.

☆ Vivix dicipta bukan dalam sehari dua dan bukan sebarangan saintis yg mencipta Vivix.

Ya, bertahun kajian tentang vivix dan proses penciptaan vivix. Bukan diperoses dibelakang rumah tau. Dan saintis yang menciptanya pemegang anugerah Nobel, bukan sembarangan.

☆ Yang paling penting ia Semulajadi!

Ha…kat botol pun dah siap tulis Botanical Beverage. So xde keraguan nak makan vivix kan. Tiada bahan2 sentetik apalagi berunsur drugs. Memang selamat sudah pasti. Pastu rasa pulak sedap kemain…tu yang susah nak tinggalkan walau sehari…hahahaa…

Oklah panjang lebar lak citer pasal vivix tengahari jumaat ni…byk lagi keistimewaan vivix yg boleh saya listkan…tapi saya tulis kat blog…boleh jengah kat label “All about Vivix” ni ya…

Jom start bervivix skrg!

makan vivix, cara makan vivix, satu sudu vivix, vivix shaklee, tonik ajaib,

Satu sudu besar sehari sudah memadai untuk kesihatan optimum.

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

 

ATAU

Hubungi Kak Miah

Call : 019-2423139

Whatsapp : 010-3223139

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: