CYST SEPERTI MENGANDUNG 7 BULAN KECUT DENGAN VIVIX

by azszua03 on 23 March 2017

Pada hujung tahun 2016, seorang wanita membahasakan dirinya sebagai kak watie, berusia 47 tahun menghubungi saya. Mengadu menghidap cyst yang agak besar. Katanya besar seperti dia mengandung 7 bulan. Size cyst dalam 20cm.

Saya agak terkejut juga sebab agak besar dan dia masih tidak mahu melakukan pembedahan untuk membuangnya. Kak watie buat check up di hospital swasta dan doktor cadangkan pembedahan untuk membuang cyst tersebut. Tapi dia minta doktor tangguh sehingga awal Mac 2017.

Katanya dia dah baca entry saya sebelum ini tentang cyst dan ingin mencuba Vivix. Saya jelaskan padanya, peluang untuk cystnya kecut dengan vivix agak tipis kerana dah besar sgt kan. Kalau baru size 5-6cm insyaallah takde masalah utk mengecut sebagaimana testimoni testimoni saya sebelum ini.

Tapi kak watie sangat berkeras untuk mencuba vivix. Katanya tak dapat hilang dapat kecut dari size sekarang pun dia sangat gembira. Sekurang kurangnya waktu pembedahan nanti tidaklah terlalu besar. 2 botol kak watie beli untuk penjimatan berbanding beli sebotol vivix.

cyst-vivix

Kak watie sewaktu check up sebelum konsistan makan vivix

2 bulan berlalu. Kak watie ke hospital untuk buat check up sebelum tarikh pembedahan tapi doktor yang merawatnya bercuti. Jadi, kak watie ambil keputusan untuk ke Gynea lain untuk check up memandangkan dia merasakan byk perubahan pada tahap kesihatannya.

Hari ni (16 Mac 2017) dengan excited dan bahagianya dia call saya. Sebak pulak rasa bila dapat call mcm ni. Kak watie call memberitahu berita gembira. Sepatut 10hb Mac pembedahan, tapi doktor kata tak perlu dah melakukan pembedahan cyst nya sudah mengecut dan tinggal size kecil, doktor suruh sambung sahaja makan vivix tu. Ya Allah gembiranya utk kak watie.

Lama kami berbual, setengah jam. Macam macam yang kak watie kongsikan sepanjang 2 bulan dia makan vivix. Malam sebelum tu mmg teringat kat kak watie. Ingat nak hubungi paginya, sekali dia yang call saya dulu. Macam ada connection pulak rasa…hihihi.

Apa yang saya ingat dia cakap, dulu sebelum makan vivix, nak bongkok pun susah sbb perut besar. Selalu sgt rasa senak perut. Kalau banyak jalan akan mudah kena sesak nafas. Serba serbi tak selesa. Selepas konsistan vivix 2 bulan ni, skrg perut kak watie kempis. Boleh dah nak “tawaf shopping complex” katanya 😄 dan yang paling penting suaminya pun happy. Kak watie kini lebih cergas dan bertenaga.

Bonus bila perut dah kempis, dan keberkesanan vivix yg meningkatkan metabolisma, kak watie makin kurus dan slim sekarang. Kak watie pun tak tahu yang vivix boleh tingkatkan metabolisma tubuhnya, menyebbkan dia aktif dan bertenaga dan lemak lemak degil pun mampu dikurangkan.

Lagi yang kak watie kongsikan ialah org sekeliling asyik ckp beliau nampak awet muda. Katanya dia takde ambil apa apa produk kecantikan pun (kak watie mmg cantik pada saya) dan waktu beli vivix dulu dia tak tahu pun vivix tu boleh buat awet muda. Fokus dia hanya untuk masalah cyst. Waktu dia call ni barulah saya beritahu beliau keistimewaan keistimewaan vivix yg lain.

cyst, fibroid

kak watie selepas konsistan vivix lebih 2 bulan. semakin cun kan?

Kak watie kongsikan juga tentang masalah menstrual beliau sebelum ini yang sgt kucar kacir. Datang haid pun mcm tersekat sekat katanya. Tapi waktu itu difikirannya mungkin kerana usia sudah ingin menopous. Sekarang lain pula rasanya, period dah ok..xde tersekat2 cam dulu lagi….

Banyaknya perubahan best katanya. Padahal baru 2 botol vivix dia konsistan. So waktu dia call ni dia nak order lagi 2 botol vivix. Kak watie beritahu yang paling ketara dia dah mampu aktif dan bercuti dengan suami katanya. Kalau dulu malu nak jumpa org, rasa mcm tak sempurna. Murung dan rasa rendah diri dengan suami dan org sekeliling.

Terima kasih Allah….memberi sinar bahagia kepada customerku….

Hubungi saya terus utk dapatkan vivix
www.wasap.my/60103223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: