RAWATAN PENYAKIT GOUT YANG BERKESAN DAN CEPAT

by azszua03 on 3 October 2017

Assalamualaikum….

Lagi tentang Gout…memang nak kupas detail pasal gout ni agar ramai boleh faham dan manfaatkan entry entry ni. So, dah baca tak artikel artikel sebelum ni tentang simptom gout, makanan dan langkah untuk mengelak gout? kalau dah baca, kali ni kak miah nak cerita lebih spesifik tentang satu supplement yang bagus dan sangat berkesan untuk penghidap penyakit Gout,

Jika pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi masih menanggung kesakitan akibat dari Gout, kak miah ingin syorkan kepada anda sejenis supplement berbentuk cecair yang sudah banyak dibuktikan keberkesanannya sehingga ada yang menggelarnya Tonik Ajaib. Supplement yang semakin menjadi bualan ramai ini ialah Vivix Shaklee. Anda boleh baca secara details tentang kandungan Vivix disini

Kandungan vivix yang 100% pure dari tumbuh tumbuhan semulajadi tanpa sebarang pewarna, perasa atau pengawet tambahan menjadikan ianya benar benar selamat diamalkan. Bahkan vivix juga tidak ditambah sebarang cecair lain seperti air untuk menjaga kualiti dan keberkesanannya. Buktinya, sekiranya vivix diletakkan di ruangan sejuk beku sekalipun ia tidak akan membeku.

Mengandungi antioksidan yang tinggi, vivix mampu menentang radikal bebas dalam darah anda. Yang lebih menarik sekiranya anda mengalami masalah kesihatan yang lain juga, insyaallah Vivix adalah pilihan anda yang tepat. Anda boleh lihat di Column sebelah dibawah tajuk “About Vivix” untuk mengetahui lebih lanjut mengenai fungsi vivix terhadap masalah kesihatan yang lain.

Bagaimana Vivix bertindak untuk penyakit Gout?

Resveratrol adalah antioksidan yg berfungsi sebagai agen membaiki kerosakan DNA sel sel manusia. Resveratrol ini sangat berkesan 10 kali ganda jika digabungkan bersama polifenol. Kebanyakan produk antioksidan dipasaran hanya membekalkan 20% resveratrol tetapi vivix mengandungi 98% resveratrol asli.

Vivix mempunyai kandungn resveratrol yg tinggi dan juga mempunyai 15 jenis polifenol. Gabungan resveratrol dan polifenol ini sudah dipatenkan oleh Shaklee. Tiada produk setanding atau boleh meniru keistimewaan ini. Jadi, anda faham kan kenapa vivix sangat berkesan untuk gout? ia menentang virus, bakteria  dan sel abnormal dengan efektif. Sangat power!

 

Apa yg saya beritahu disini bukanlah hanya cakap cakap kosong, tetapi dari kajian kajian saintifik yang dilakukan terhadap vivix. Keasliannya tidak diragui lagi. Boleh tengok apa yang dikatakan oleh mereka yang telah mencuba Vivix untuk masalah gout (Testimoni testimoni Gout) Pastikan anda membeli dari shaklee distributor yang sah dan bukan dari mana mana online chart. Dibawah adalah rujukan untuk kajian terhadap vivix.

 

Satu kajian di Harvard University mendapati kandungan Reseratrol yg ditemui didalam Muscadine grapes dan Japanese knotweed (Polygonum Cuspidatum) sebagai antioksidan terbaik untuk merendahkan paras asid urik dalam darah. Dan kedua dua bahan ini adalah bahan utama dalam penciptaan vivix.

vivix untuk gout, ubat gout, terbukti utk gout, supplemen vivix, penedar shaklee melaka

Vivix terbukti berkesan untuk merendahkan paras asid urik…

Jadi anda faham kenapa vivix membantu penghidap gout untuk pulih kan? Tunggu apa lagi, jom order vivix sekarang!

Cara ordernya mudah sahaja…anda boleh hubungi saya terus di 0192423139 (call) atau pun membuat order terus kepada Shaklee dengan Click ikon dibawah.

KLIK UNTUK ORDER

Beli sekarang, dan dapatkan penjimatan sekiranya anda membeli lebih dari satu botol. Bagaimana? Sila hubungi saya segera…agar anda tidak terlepas peluang keemasan ini

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: