TIADA LAGI MASALAH KULIT YANG MENYEBABKAN RASA RENDAH DIRI

by azszua03 on 11 October 2017

Assalamualaikum…

Sambungan dari artikel sebelum ini…. “Berjaya miliki kulit idaman dengan produk semulajadi“. Banyak testimoni yang hendak kami miah kongsikan dengan semua. teruja bila masing2 tunjuk perbezaan dulu dan selepas mengamalkan set The Radiant 4…so sila la cuci mata…

 

Testimoni 5

“Masalah jerawat dekat 5 tahun…pergh penat juga revu nak solve ni…god promise, reva tak nak tipu, pernah try macam macam skincare…last last pernah amik treatment kat pakar skin…mula mula ok, tapi naik balik..huhu…at 1st reva mula amik gahu pasal jerawat yg paling i benci ni, sebenarnya jerawat one of proses nak buang toksin n benda benda waste, so ok, reva pun mula ambil makanan berkhasiat dan try to avoid fast food all (maggie)…then reva search supplemen dalaman untuk membantu proses penyembuhan…so reva tanya my cute teacher aseqmazmi pasal shaklee. So she suggest amik Vita C and GLA, mula mula reva takut nak ambil Vita C sebab reva cepat hypo, but so far shaklee no problem for me….mula mula naik jerawat byk lagi…reva pun sabar and continue, jerawat yg naik pun cepat kecut dalam masa yang sama…until now, no more jerawat on my face…cuma ada scar lagi..ingat senang ke nak baiki kulit yang luka…yg penting sabar…”

-reva-

kulit cerah, jerawat hilang

Testimoni 5, The Radiant 4

 

Testimoni 6

Kulit saya jenis berminyak. Pori terbuka dan cepat naik jerawat lagi lagi bila stress. Saya ambil ESP, Vita C dan Vivix setiap pagi. GLA dan Collagen saya ambil waktu malam.

Konsistan beberapa bulan baru nampak hasil kulit kurang berminyak(walaupun panas) dan posi wajah mengecil. Kulit lebih sihat dari sebelumnya.

kulit cantik, kulit cerah, kulit gebu

Testimoni 6, The Radiant 4

 

Testimoni 7

“Sejak umur 30an++ ni risau juga tahap kesihatan diri sendiri. Setahun dua ni mula konsistan set cantik (esp+ vita C) + gla dan collagen. Alhamdulillah memang nampak perubahan. Bab kesihatan diri memang tip top la yang best kesan pada kulit. Menganjalkan, kulit nampak lagi remaja gitu dan paling ketara susah nak naik jerawat. Liang posi ketara mengecil tiada lagi kulot kusam. Umur?? Ahh hanya andka. Tapikan… ramai sangat dah salah teka umur saya confirm lebih muda daru usia sebenar. Opss ai loike…”

-kak fazi-

kulit sihat, kulit cantik

Testimoni 7, The Radiant 4

 

Testimoni 8

Dah zaman kerja redha je lah dayang senandung pun senandung lah. Yang penting hati putih suci. Dah berduit sikit maka tempek la make up. Sorokkan semua cela yang ada. Settle.

Dah zaman beranak pinak nak make up tebal tebal mana ada masa lagi. Baru letak concealer anak dan menjerit. Haihh…mak mak tau la ni….

Asalnya consume The Radiant 4 bukan sebab nak putih pun. Nak kulit berseri jer. Biarlah hitam manis tapi kulit berseri. Putih tapi kusam tak guna pun kan?

Mula mula tak perasan sampai mak sendiri tegur. Haruslah percaya sebab mak sendiri. Antara manusia yang paling tahu luar dalam anaknya.

“Kau dah putih…dulu antara aduk beradik kaulah paling hitam.ni sebab kau makan vitamin la ni…”

-azrin mohd-

kulit cerah

Testimoni 8, The Radian 4

Ha, mcm mana? Hebat tak hebatnya penangan The Radiant 4 ni kan…nak tunggu apa lagi..jom order sekarang…klik jer button di bawah ni….atau nak call kak miah dulu pun boleh 0192423139..

 

KLIK UNTUK ORDER

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: