BETULKAH BONUS SHAKLEE LUMAYAN WALAUPUN BELUM MASTER COORDINATOR?

by azszua03 on 13 December 2017

Assalamualaikum…..

Kak miah tak pernah tayang bonus shaklee kak miah selama bersama shaklee 5 tahun. Memang jenis tak suka pun nak beritahu orang bab bab gini. Tapi hari ni kak miah terpaksa pecahkan tembok itu sebab rupanya ada insan yang nak jadi patner bisnes kak miah, tapi tak yakin Shaklee mampu bayar lumayan kat semua pengedarnya.

Kak miah belum Master (pangkat tertinggi dlm Shaklee). Walaupun belum master (doakan kak miah jadi master tahun depan ya! Amin) tapi kak miah selalu yakin rezeki bisnes kak miah Allah dah tentukan dengan Shaklee. Dan 5 tahun ni memang Shaklee lah sumber pendapatan utama kak miah. Sebelum ni kak miah pernah makan gaji dan juga berniaga retail.

Masa kak miah join Shaklee dulu pun, kak miah tak berapa percaya mereka mereka yang terdahulu ni dapat bonus 5 angka…6 angka…bahkan ada sampai 7 angka….sampailah penah tertengok statement bonus super upline kak miah…hehehe…dan sampailah kak miah dah merasa bonus 5 angka sekarang ni…alhamdulillah, banyak bonus pada kak miah bermakna makin ramailah orang yang mendapat manfaat dari produk Shaklee yang kak miah jual ni.

So,bila ada yg pm kak miah nak join bisnes tapi antara yakin dan tidak je boleh capai 4 angka sebulan (4 angka je pun tak nak percaya ke oiii) kak miah rasa terpukul…ingat cikai sangat ke Shaklee sampai tak leh nak bayar bonus 4 angka sebulan kat pengedarnya? Katanya sbb pengedar ramai…yuhuuu…kami dibayar atas jualan produk…byk jual, banyaklah bonus…so company untung, pengedar pun untung ma…shaklee bukan baru ditubuhkan semalam…dah seabad dah produk shaklee jadi supplemen kegemaran ramai…dan untuk makluman, sepanjang 5 tahun bersama Shaklee ni tak pernah sekalipun shaklee bayar lewat walau sehari bonus pada pengedar pengedarnya. kalau tanya super super upline yang dah berbelas tahun atau dah lebih 20 tahun pun diaorang akan cerita benda yang sama. nampakkan betapa komitednya Shaklee membayar pengedar pengedarnya.

Kak miah ceritalah kat org yg pm kak miah tu…bulan kedua (November 2012) kak miah join shaklee pun kak miah dah rasa bonus 4 angka…dekat RM3k juga masa tu…sayangnya kak miah tak simpan la pulak screenshoot atau bonus statement 5 tahun lepas. Mungkin sbb tu dia tak percaya. My mistake.

So, hari ni kak miah tunjuk bonus kak miah ni kat dia. Ini bukan bonus sebulan yer…tapi hanya selepas 6 hari dlm bulan Disember. Yup 6 hari! Alhamdulillah…inilah bonus kak miah utk 6 hari pertama bulan Disember…angka pangkal tu kak miah tutup bagi mengelakkan sebarang spekulasi…ahakksss…4 angka kan? Tak nak percaya jugak ke…huhuhu…jangan tanya bonus lepas sebulan berapa pulak….Rahsiaaaa….

 

Ok, kalau dah memang niat nak jana pendapatan tu, mari la sama sama kita buat bisnes Shaklee…insyaallah anda tak salah pilih, usaha anda akan dibayar secara adil…yang penting anda Percaya anda boleh lakukan…percaya rezeki anda ada disini. Jom Contact kak miah untuk join Group GMF dan dapatkan bimbingan dari kak miah bagaimana dapatkan bonus lumayan. Call 0192423139 atau Whatsapp 0103223139

{ 8 comments… read them below or add one }

Nurainy Md Jali December 13, 2017 at 3:06 pm

Done pm! Alhamdulillah bersyukur dapat join GMF…

Reply

azszua03 December 13, 2017 at 4:18 pm

welcome to GMF….semoga bonus ani beranak pinak
azszua03 menulis…BETULKAH BONUS SHAKLEE LUMAYAN WALAUPUN BELUM MASTER COORDINATOR?My Profile

Reply

Noi December 13, 2017 at 4:01 pm

Teringin juga nak merasa bonus banyak gitu. Doakan saya juga.

Reply

azszua03 December 13, 2017 at 4:19 pm

boleh jer…asalkan nak berusaha
azszua03 menulis…BETULKAH BONUS SHAKLEE LUMAYAN WALAUPUN BELUM MASTER COORDINATOR?My Profile

Reply

Fakhrati December 14, 2017 at 9:06 am

Bestnya…moga bonus kite pun akan meningkat pasnie

Reply

azszua03 December 14, 2017 at 9:21 am

amin..amin..insyaallah

Reply

Anies December 14, 2017 at 3:58 pm

Wow..kalau genap sebulan berapa tu agak agak

Reply

azszua03 December 15, 2017 at 5:47 pm

Rahsiaa….hihi

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: