PELANCARAN PRODUK SKINCARE TERBARU DARI SHAKLEE – YOUTH

by azszua03 on 23 January 2018

Assalamualaikum….

Last week, kak miah dan abg PB bawa Iesya gi Zoo Negara. Sebelum ke Zoo, kami singgah Shaklee untuk aktifkan keahlian ahli baru ada 6 orang semuanya. Welcome Shaklee User! Lepas ke Hq terus ke Zoo Negara sambil shooting untuk Video di Channel youtube kak miah (Subscribe Channel Azmiah Mohamad). Happy walau kepenatan sbb excited tengok Iesya 1st time ke Zoo.

Lepas lawatan di Zoo Negara kali bergerak ke Bandar Baru Bangi pula. Check in Hotel Bangi Gateway sebab malam ni ada Health Talk disini tentang Produk Skincare terbaru dari Shaklee dan juga produk yang baru dilancarkan iaitu COQTrol-Plus. Memang teruja sgt dengan produk skincare tu tau. Confirm ramai yang tertunggu tunggu pelancarannya.

Muka muka excited lepas dapat cuba Youth…semua anak cucu GMF ni

Health Talk bermula pada jam 8.30 malam. Dibentangkan oleh Nutritionist Shaklee si cantik manis Sarah. Semua teruja sebenarnya bukan kak miah sorang sahaja untuk mengetahui lebih lanjut tentang Youth. Youth ni antara produj skincare yabg sedang hot di USA tau…100% mereka yang menggunakan Youth memgalami kesan perubahan yang lebih baik.

Youth mengambil masa 8 tahun sebelum benar benar memuaskan hati pemilik Shaklee iaitu Mr Roger Barnet. 8 tahun kajian menggabungkan bidang sains dan kecantikan untuk menghasilkan Youth. Itulah kekuatan produk Shaklee, dicipta bukan hanya untuk kesan dalam jangkamasa singkat, tapi untuk keselamatan pengguna dan juga jaminan semulajadinya.

Bila akan dilancarkan produk Youth ni?

Rangkaian Produk Youth

Insyallaah produk Youth akan mula dijual dipasaran pada bulan Mei 2018 ini. Cuma, bagi Leader yang layak menyertai BLNC pada 3hb Febuari 2018 akan berpeluang mendapatkan produk Youth sebagai pelopor penggunaan skincare Youth ini di Malaysia. Buat pengetahuan anda, Youth adalah produk skincare yang tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Youth bebas dari lebih 2500 jenis bahan kimia yang biasanya terdapat dalam produk skincare dipasaran.

Apa yang paling penting ialah Youth sejajar dengan tagline nya “looking younger longger” memberikan kesan keremajaan kulit bagi pengamalnya seawal 7 hari penggunaan. Ha..hebat kan? Ia sangat efeksyen kepada mereka yang memiliki kulit matang, kulit berjeragat dan juga sangat berkesan menghilangkan kedutan dan garis halus. Muda 10 tahun dari umur sebenar. Best kan?

Eh, kak miah bukan cakap cakap kosong bagi gah tau. Ini terbukti secara saintifik. Nanti kak miah kongsikan testimoni testimoni mereka yang sudah mendapatkan kesannya. Tapi buat masa ni testimoni semua org USA la….hihi…tgu org Malaysia pakai beberapa bulan ni baru leh kongsikan testimoni org Malaysia pulak. Kak miah pun bakal pakai Youth awal bulan Febuari ni nanti boleh kak miah kongsikan juga keperkesanannya. Tak sabar tau kak miah nak dapatkan Youth 3hb ni!

Oklah bebel panjang pulak….tapi lom habis cerita lagi pasal youth….esok kak miah kongsikan pulak apa ada dalam set Youth nanti ok. Stay tune semua jelitawan!

{ 1 comment… read it below or add one }

Jaja Zaleha January 27, 2018 at 1:31 pm

Saya pun tak sabarr nak tunggu youth kak miah šŸ˜‰

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: