MENCARI PENJUAL VIVIX KAWASAN MASJID TANAH, ALOR GAJAH DAN MELAKA? PENGEDAR VIVIX MELAKA 019-2423139 (AZMIAH)

by azszua03 on 30 January 2018

Assalamualaikum….

Sejak dua menjak nih ramai yang mencari vivix kan? Yang peliknya ada yang tak jumpa penjual vivix sekitar mereka. Lagi malang, ada yang jumpa tapi penjual asyik la kata takde ready stok. Nak kena tunggu…nak kena order dulu which is memakan masa hampir 3-4 hari baru la dapat vivix atau bayar dulu baru penjual akan orderkan barang. Fed up nak tunggu?

Eh sebelum tu, kak miah perkenalkan diri yer. Ok, nama sebenar kak miah ialah NoorAzmiah Mohamad. Asal dari Kampung Londang Masjid Tanah Melaka. Dah dekat 6 tahun juga buat bisnes Shaklee ni. Alhamdulillah…insyaallah my lifetime job. Kak miah ada kedai di Pekan Masjid Tanah. Kedai jual pakaian kanak kanak. So, kalau nak jumpa kak miah boleh la datang kedai terus ya. Tapi sebelum tu Call atau Whatsapp la dulu kak miah takut keluar ada urusan lain pula kan.

 

Kak miah dan vivix memang tak boleh dipisahkan…ingat vivix ingat kak miah k!

VIVIX READY STOK DI MELAKA

So kita sambung semula, kenapalah nak susah susah tunggu sampai 3-4 hari baru nak dapat makan vivix. Sesetengah pengguna nak cepat makan, nak cepat rasa kesannya kan? Kak miah faham tu…tu sebab kak miah sentiasa readykan stok Vivix untuk customer customer kak miah. At least 4 botol memang sentiasa ada dalam simpanan kak miah. Bukan apa, customer tetap kak miah yg mmg confirm ambil vivix setiap bulan pun ramai, then kak miah sendiri pun memang pengguna vivix. Kak miah sendiri tak nak putus makan walaupun sehari, jadi wajiblah vivix sentiasa ada stok dalam fridge kak miah tu 3-4 botol.

Semasa promo, vivix memang antara stok paling banyak dalam simpanan

BOLEH COD VIVIX KAWASAN MELAKA?

Eh, mestilah boleh. Kalau anda order cuma sebotol vivix pun kak miah boleh jer hantarkan selagi korang duduk dalam kawasan Negeri Melaka ni. Kalau nak produk Shaklee yang lain pun insyaallah kak miah boleh hantarkan sekali (bergantung kepada nilai barang). Tapi jgn la order herbal blend satu tiub minta cod pula ya…kesian kak miah…hihihi.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VIVIX HARGA MURAH?

Senang jer. Nak murah, anda register sebagai ahli. Memang akan dapat harga sama mcm pengedar lain termasuk kak miah. Memang murah dekat 25% dari harga jualan tau. Then lepas tu boleh dapat benefit macam macam lagi sebagai ahli. Tak semestinya register ahli tu bermakna anda perlu berniaga…untuk kegunaan anda dan keluarga sahaja cukup. Banyak jimat dah.

Ok korang, jangan lupa contact kak miah kalau nak order vivix ya. Klik jer icon “whatsapp saya” kat sebelah ni ya….nanti terus boleh komunikasi dengan kak miah. Orang Melaka, Masjid Tanah, Alor Gajah cari Vivix hubungi kak miah ya! 019-2423139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: