REVIEW ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM-LIGHT DARI YOUTH BY KAK MIAH

by azszua03 on 9 February 2018

Assalamualaikum gojes!

Sebelum kak miah cerita serba sedikit pasal Advanced Renewal Night Cream ni, anda semua dah baca tak review review produk produk sebelum ini? Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Activating  Serum? Kalau belum nanti baca tau.

Night Cream From Youth

ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT.

Satu lagi rangkaian produk Youth yang di datangkan sekali sebagai produk asas. So, kalau anda beli set Asas, anda akan dapat Advance Renewal Night Cream ini bersama sama dengan Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner dan juga Age Defense Moisturizer-SPF50.

Apa yang best tentang Advance Renewal Night Cream ni?

  • Perkara pertama semestinya ia diperbuat dari 100% botanikal. Tiada keraguan.
  • Bahan utama ialah ekstrak alga marin, muscadine grapes dan Lotus Japonicus. Tinggi antioksida.
  • Advance Renewal Night Cream teksturnya sangat halus dan mudah menyerap ke kulit.
  • Ia juga tidak berminyak dan selesa diguna.

Kelebihan dan keistimewaan Advancce Renewal Night Cream

  • Night cream adalah antara yang wajib digunakan secara konsistan agar kulit anda tidak hilang kelembapan setelah terdedah kepada faktor luaran sepanjang hari.
  • Advance renewal night cream ini menggalakkan proses pembaharuan sel kulit ketika anda tidur.
  • Ia juga meransang penghasilan kolagen dan elastin pada lapisan kulit.
  • Kuasa botanikal menggalakkan hububgan antara sel agar terus aktif dan sihat.
  • Memberikan keanjalan, menghilangkan garis halus dan kedutan seterusnya mencerahkan kulit agar kelihatan berseri.

Review kak miah tentang Renewal Night Cream – Light yang digunakan.

Sangat ohsem girls! Serius tak rasa pun kulit melekit atau berminyak bila kita apply krim ni kat kulit muka. Senang je meresap terus kekulit. Lepas itu bila dah kering memang kita akan rasa ringan sahaja…Tidak rasa pun macam sesetengah krim malam kita rasa mcm melekat dan melekit di kulit kan. Lepas tu, apabila bangun pagi kak miah pegang pipi bukan sahaja boleh rasa kulit lembut, kulit rasa licin dan smooth jer…liang liang pori tu mmg nampak ketara mengecil. Takyah tunggu 12 minggu…after 1 week pun dah boleh rasa perubahan kulit. Inilah yang kak miah rasa tentang Advance Renewal Night Cream. Best sangat!

Jangan lupa untuk mencuba set Youth tau korang.. memang dijamin akan rasa perubahan kulit terutama bagi mereka yang mengalami 10 tanda penuaan kulit. Hubungi kak miah bagi mendapatkan Set Youth Anda! 0192423139 atau klik sahaja icon whatsapp disebalah kanan tu ya!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: