MERIAHNYA SAMBUTAN YOUTH SKINCARE DI BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE 2018

Assalamualaikum semua…. Lama kak miah tak bersiaran bila byk perkarang terjadi sejak akhir bulan Januari lagi. Kesihatan pula tiba tiba diuji dengan sakit mata, itupun alhamdulillah tak lama menanggungnya. Lepas 3 hari ok dah. Mula mula risau juga sebab awal Febuari nak menghadiri Bussines Leader National Conference (BLNC). Alhamdulillah Allah sembuhan kan segera kesakitan dan […]

Read the full article →

MENCARI PENJUAL VIVIX KAWASAN MASJID TANAH, ALOR GAJAH DAN MELAKA? PENGEDAR VIVIX MELAKA 019-2423139 (AZMIAH)

Assalamualaikum…. Sejak dua menjak nih ramai yang mencari vivix kan? Yang peliknya ada yang tak jumpa penjual vivix sekitar mereka. Lagi malang, ada yang jumpa tapi penjual asyik la kata takde ready stok. Nak kena tunggu…nak kena order dulu which is memakan masa hampir 3-4 hari baru la dapat vivix atau bayar dulu baru penjual […]

Read the full article →

TINGKATKAN KECERDASAN FIKIRAN DAN KETAJAMAN MINDA DENGAN OMEGA-3

Assalamualaikum… Hari ini kak miah nak cerita tentang kehebatan Omega-3 kepada fungsi otak atau minda. Selalu kan kita dengar nak bagi budak budak bijak dan senang mengingati, bagikan mereka minyak ikan. Tapi sejauh mana kefahaman dan anda tahu bagaimana minyak ikan itu berfungsi untuk minda mereka? Ok, hari ni kak miah nak jelaskan. Penting sangat […]

Read the full article →

PELANCARAN PRODUK SKINCARE TERBARU DARI SHAKLEE – YOUTH

Assalamualaikum…. Last week, kak miah dan abg PB bawa Iesya gi Zoo Negara. Sebelum ke Zoo, kami singgah Shaklee untuk aktifkan keahlian ahli baru ada 6 orang semuanya. Welcome Shaklee User! Lepas ke Hq terus ke Zoo Negara sambil shooting untuk Video di Channel youtube kak miah (Subscribe Channel Azmiah Mohamad). Happy walau kepenatan sbb […]

Read the full article →

CARA MEMILIH MINYAK IKAN TINGGI OMEGA-3 YANG SELAMAT.

Assalamualaikum… Hari ni kak miah nak cerita tentang beza minyak ikan dan Asid Lemak Omega 3. Ramai orang ingat minyak ikan tu ialah Asid Lemak Omega 3. Ramai salah faham anggap semua minyak ikan itu sama sahaja. Jadi kak miah nak betulkan tanggapan yang salah tu. Jom teruskan pembacaan anda. Minyak ikan antara sumber untuk […]

Read the full article →

FUNGSI OMEGA-3 YANG SANGAT PENTING UNTUK KESIHATAN JANTUNG DAN SALUR DARAH

Assalamualaikum semua… Hari ini kak miah nak cerita pasal Omega 3. Bukan pasal Minyak ikan tau, tapi pasal Omega 3. Dua perkara berbeza tu. Nanti kak miah beritahu apa bezanya dan bagaimana memilih yang paling bagus sebagai supplemen harian anda. Penyebab penyakit Jantung Penyakit jantung adalah penyakit kedua terbanyak di Malaysia selepas diabetes. Banyak faktor […]

Read the full article →

KEISTIMEWAAN OMEGA GUARD YANG BERBEZA DARI MINYAK IKAN YANG LAIN

Assalamualaikum semua… Sempena promosi Januari 2018 ni, kak miah nak kongsikan keistimewaan produk promo bulan ni iaitu “Omega Guard”. Bila tahu keistimewaan ini, mesti korang akan rasa rugi sangat tak memiliki minyak ikan kuaran Shaklee ni. Memang tiada minyak ikan yang seumpamanya. Selamat, semulajadi dan pastinya berkesan. Ok, antara keistimewaan utama Omega Guard Shaklee ialah […]

Read the full article →

CARA HILANGKAN KETUAT DAN KAEDAH RAWAT KETUAT

Assalamualaikum… Sambung cerita lagi pasal ketuat. Benda kecil yang mencacatkan. Lebih parah bila ia mampu menyebabkan penyakit lebih merbahaya menjengah. So hari ni kak miah nak cerita pula tentang cara buang atau rawatan untuk hilangkan ketuat. Malukan kalau ada ketuat….apa lagi kalau kat bahagian yg boleh dilihat. Ada pelbagai jenis rawatan yang boleh dicuba untuk […]

Read the full article →