PENJUAL DAN PENGEDAR SHAKLEE MASJID TANAH, ALOR GAJAH, SG. UDANG, MELAKA

by azszua03 on 21 July 2014

Assalamualaikum….

Saya dan suami ialah Shaklee Independent Distributor (SID). Saya ialah Pengedar Shaklee Masjid Tanah Khususnya, tetapi boleh cod hingga ke Alor Gajah dan Sungai Udang juga dan sekitar melaka. saya juga Mini stokis Shaklee Melaka dan menyediakan penghantaran produk sehingga kawasan hampir keseluran negeri Melaka.

Ok, nak beritahu bahawa kami adalah SID yang terlatih dan telah mengikuti Seminar dan Bengkel Kesihatan yg dianjurkan oleh Shaklee sendiri melalui Pakar-pakar Nutrisi mereka. Ini sijil terbaru kami untuk tahun 2014. Saya dan suami insyaallah boleh mencadangkan dan memberi tips2 kesihatan kepada pelanggan-pelanggan yang memerlukan konsultasi.

 Sijil Suami Huzair Bin Bahrin

 Sijil saya, Noor Azmiah Mohamad

Pengedar Shaklee Masjid Tanah Produk “Ready Stock”.

Jadi, jika anda berada berhampiran dengan kami, jangan malu2, segan2 untuk mendapatkan kesemua jenis Produk Shaklee melalui kami Pengedar Shaklee Masjid Tanah yang sudah tentu sentiasa menyediakan produk “ready stock”.  Jika anda berada di kawasan Alor Gajah, Masjid Tanah, dan Sungai Udang dan kawasan yang saya sebutkan diatas, insyaallah produk boleh dihantar terus ke depan pintu rumah anda (*mengikut terma dan syarat). Call/whatsapp no saya di 0192423139 untuk temujanji dan juga konsultasi. Konsultasi percuma hanya untuk pelanggan kami shj.

Kepada yang berada jauh dari kami, jangan khuatir kerana kami menyediakan penghantaran melalui POSLAJU ataupun Courier service yang efisyen  untuk menjamin produk yang anda order sampai segera kepangkuan anda. Anda juga akan mendapat konsultasi dari kami secara percuma secara Online.

Anda juga boleh membuat pesanan online sendiri sekiranya mahu. Panduan untuk membuat pesanan terus ke Shaklee boleh anda lihat di entry Cara membuat Pesanan Online.

poslaju pun bolehhhh…

Sekiranya anda berminat untuk menjadi Ahli Shaklee, sila hubungi saya di no yang tertera di bawah dan dapatkan maklumat kebaikan sekiranya mendaftar sebagai ahli DISINI.Insyaallah disamping menjana pendapatan, byk lagi keistimewaan yang anda perolehi. OK, jgn salah faham, sekiranya anda tidak berminat untuk berniaga, tidak mengapa, jadi ahli untuk mendapat kemudahan di website dan semestinya dapat harga ahli untuk setiap produk, itu lebih pentingkan?.

SAYA IALAH PENGEDAR SHAKLEE MASJID TANAH, ALOR GAJAH, SG UDANG, BUKIT RAMBAI, TANGGA BATU, TANJUNG KLING DAN KLEBANG MELAKA.

Jom hubungi saya sekarang!

Facebook : NoorAzmiah Mohamad

Email : azszua03@yahoo.com

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: