SET MENCEGAH PEMBENTUKAN DAN MENYINGKIRKAN BATU KARANG

by azszua03 on 19 October 2014

Batu karang adalah penyakit yang  dihidapi ramai oleh dewasa berumur 30an. Lelaki dan wanita. Bagaimanapun dikatakan lelaki lebih cenderung menghidapinya iaitu dengan nisbah 3:1. Banyak faktor yang boleh menyebabkan masalah ini antaranya pemakanan, cara hidup dan juga faktor genetik.

set batu karang, set batu karang, kencing kotor, cegah batu karang, batu hempedu, b complex, vita c, lecithin, pecah batu karang, supplemen batu karang

set batu karang

Ok, rangkaian produk Shaklee yang dapat membantu masalah ini ialah seperti diatas. Bagaimana produk ini berfungsi dengan sakit batu karang ini ialah :

Lecithin bertindak sebagai pengelmulsi lemak dan menghalang penyerapan dan pembentukkan sisa lemak berkumpul.

Vitamin C  bertindak untuk mengasidkan urin kita iaitu air kencing. Kerana air kencing yang berasid tidak akan menghasilkan batu karang.

Ostematrix mengandungi magnesium iaitu mengurang oxalate yang terdapat makanan kita makan setiap hari.

B-complex  mengandungi B6 untuk penyakit batu karang disebabkan kekurangan vitamin B6 dan bantu menurunkan oxalate (garam mineral).

Alfalfa complex mengurangkan inflamasi ataupun keradangan dan infeksi.

 

Juga boleh melihat petua2 kesihatan orang lama2 untuk mencegah batu karang, atau jika sudah ada batu karang, baca petua untuk menghancurkan batu karang selain mengamalkan supplement yang 100% semulajadi.

 

ORDER SET BATU KARANG
 middle-asldkfj
call or whatsapp 0192423139

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: