KAWAL KADAR GULA DALAM DARAH ATAU DIABETES DENGAN VIVIX

by azszua03 on 25 May 2015

Bilangan pengidap Diabetes di Malaysia semakin hari semakin bertambah. Banyak faktor yang mempengaruhinya. Jika anda adalahlah salah seorang darinya, bertindaklah segera dengan mengawal kadar gula dalam darah anda. Jangan berlengah kerana, kelewatan untuk anda bertindak akan mengakibatkan banyak komplikasi terhadap tubuh badan anda.

vivix kawal gula, vivix utk diabetes, kawal gula dalam darah, diabetes, kencing manis, vivix shaklee, tonik ajaib, vivix dari anggur, kandungan vivix, vivix berkhasiat, polifenol, YES program, promosi vivix, YES vivix,vivix murah, vivix diskaun,

 Vivix®  Promosi bulan May hingga October 2015

Salah satu langkah bijak yang perlu anda ambil ialah dengan mengamalkan suplemen Vivix® satu sudu sehari. Vivix® terbukti membantu ramai penghidap diabetes menjalani kehidupan lebih sihat dan mengawal gula dalam darah mereka dengan efektif. Ia juga dikenali sebagai tonik ajaib dikalangan penggemarnya.

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. So bukan penyakit shj dikawal, anda juga boleh awet muda gitu! Banyak sudah testimoni vivix untuk diabetes ni.

 

* Vivix® Serba asli. Dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.

SIDPro

Your Trusted SID
Azmiah & Huzair
Hp: 010-3223139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: