TESTIMONI RAWATAN RAMBUT GUGUR DAN MASALAH KULIT KEPALA

by azszua03 on 17 August 2016

Johan (bukan nama sebenar) sgt risau dengan masalah rambut beliau. Masalah rambut gugur dan kulit kepala berminyak sgt memeningkan kepala Johan. Pelbagai ikhtiar dan petua yg sudah Johan cuba, tapi masih gagal memberikan kesan yang dikehendaki.

Rambut gugur, rawatan rambut, masalah rambut rosak, kulit kepala bermasalah, kelemumur, prosante shampoo, scalp treatment, supplemen rambut, esp,

Rambut yg dulu lebat semakin berkurang. Malahan jadi bertompok kerana keguguran rambut yang kronik sedangkan Johan masih muda. Masalah ini menyebabkan Johan malu untuk berhadapan dengan masyarakat. Jika keluar dari rumah Johan pasti akan sentiasa bertopi bagi menutup kepalanya kerana takut ditertawakan rakan2. Yang lebih merunsingkan Johan nampak tua dari usia sebenar.

Satu hari isteri Johan, Lisa memberikan set penjagaan rambut  Prosante dan rawatan kulit kepala dari Shaklee kepada Johan. Isterinya juga memberi supplement ESP, B complex dan Zinc sebagai makanan tambahan kepada Johan. Rasa risau dengan tekanan yg Johan hadapi isterinya sanggup mengeluarkan duit simpanan sebagai ikhtiar merawat masalah rambut gugur dan rosak.

Rambut gugur, rawatan rambut, masalah rambut rosak, kulit kepala bermasalah, kelemumur, prosante shampoo, scalp treatment, supplemen rambut, esp,

Set penjagaan rambut dan kulit kepala Prosante

Sebenarnya Johan sendiri tidak mengetahui bagaimana punca beliau boleh menghadapi masalah seperti itu. Tetapi dia percaya mungkin aa kena mengena dengan set penjagaan rambut yang digunakan sebelum ini, yang mana bila dilihat pada kandungan set tersebut mengandungi pelbagai bahan kimia termasuk paraben. Set Penjagan rambut dan kulit kepala Prosante yang dibeli oleh Lisa isterinya sudah nyata lebih semulajadi dan tidak mengandungi paraben.

Selepas konsistan menggunakan set rambut dan supplemen selama sebulan, Johan mula merasakan kesan positif pada rambut dan juga tubuh beliau. Dia perasan rambutnya sudah tidak gugur dan badannya terasa cergas tidak seperti sebelumnya. Johan meneruskan pengambilan supplemen Shaklee dan set penjagaan rambut untuk beberapa bulan lagi.

Alhamdulillah…setelah 6 bulan, rambut Johan kembali tumbuh dan menghitam. Tiada lagi tompok tompok rambut dikulit kepalanya. Johan juga kelihatan muda kembali. Dia tidak malu lagi untuk keluar rumah berjumpa teman teman walaupun tanpa mengenakan topi.

Begitulah cerita salah seorg pelanggan saya yg mengalami masalah rambut dan kulit kepala. Beliau kini lebih ceria dan bersemangat menghadapi hari2 mendatang.

Jika anda menghadapi masalah yg sama…jangan malu atau bertangguh2 untuk mendapatkan set penjagaan rambut Shaklee Prosante dari saya dan juga set supplemen yg membantu dari dalam.

Dengan harga yang berpatutan, jangan tunggu hingga anda kelihatan lebih tua dari usia sebenar….Jangan tunggu hingga BOTAK! akibat keguguran rambut..

Jom dapatkan konsultasi percuma dari saya…hubungi 0192423149 (azmiah)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: