CARA RAWAT SAKIT SENDI TANPA PEMBEDAHAN

by azszua03 on 8 October 2016

Assalamualaikum…

Bersiaran dari Hq Shaklee Pinaccle hari ini 8hb Oktober 2016 bersama Tuan Eizil. Alhamdulillah….byk ilmu hari ni saya dapat dr Tuan Eizil. Walaupun letih menapak tadi sebelum kesini sbb pi COD barang barang shaklee ke customer…hati gembira bila dapat feedback dari customer. sebagai SID mmg takde yang lebih menggembirakan selain dapat memberikan yg terbaik kepada pelanggan.

Kakak sorang ni mmg menghadapi masalah sakit sendi yang teruk sudah beberapa bulan. Sehingga sampai satu tahap beliau terpaksa solat secara berkerusi. Nak berjalan jauh pun sangat sakit.

Kesiankan dia, yerlah bertugas di sekolah sudah pasti memerlukan dia banyak berjalan. Jadi, saya suggest produk vivix kepadanya. Mula mula mmg dia agak keberatan tetapi saya yakinkan dia dengan fungsi terhebat vivix yg tiada pada produk produk lain dipasaran. Saya berani suggest kerana saya juga adalah penggemar produk ini, jadi saya tahu kesan dan rasanya makan vivix ni.

sakit lutut, solat kerusi, vivix untuk sakit lutut, testimoni sakit lutut, sakit sendi, vivix dan sendi

Alhamdulillah…lepas 2 minggu kakak ni makan vivix, dia mula rasa perubahan. Sendi di lututnya semakin berkurang sakitnya. Dan hujung bulan lepas, selepas 1 bulan kakak ini mengamalkan vivix, sakit lututnya sudah sembuh. Beliau tidak perlu lagi solat menggunakan kerusi. Dia sgt gembira dan terus order untuk botol kedua.

Berbaloi sgt katanya dia mencuba. Kalau dia terus keberatan dulu sudah pasti dia masih terus dalam kesakitan dan kesukaran untuk menjalani kehidupan harian.

Bagi anda yang mengalami masalah yg sama jgn takut atau keberatan untuk mencuba. Insyaallah anda tidak akan rugi. Sihat itu mahal…sakit lagi mahallll….

Jom bervivix!

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

 

ATAU

Hubungi Kak Miah di

Call or whatsapp : 0192423139

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: