VIVIX IKHTIAR TERBAIK DAN PALING BERKESAN UNTUK BATUK KERING

by azszua03 on 29 November 2016

13 November 2016

Seorang wanita yang memperkenalkan diri sebagai iza, menghubungi saya melalui aplikasi whatsapp dan bertanyakan supplemen terbaik untuk batuk kering. Beliau seorang anak yg kerisauan dengan masalah kesihatan ibunya yang mengalami batuk berpanjangan selama berbulan bulan. Pelbagai ikhtiar dan ubatan yang telah dicuba tetapi batuk ibunya masih tidak menunjukkan potensi untuk pulih.

Walaupun ibu iza ke klinik dan hospital, masih tidak menemui ubat yang boleh mengubati batuknya. Tahu tahu sahajalah bila mengalami batuk berpanjangan, kehidupan seharian juga turun terganggu. Badan rasa tak sihat, kerongkong sakit jangan cerita.

Akhirnya iza nekad mencuba vivix sebagai ikhtiar untuk ibunya. Setelah saya terangkan mengenai cara pemakanan vivix, tentang kelebihan dan keistimewaan membeli 2 botol vivix berbanding sebotol iza membuat keputusan untuk membeli 2 botol dan terus mendapat keahlian percuma Shaklee. Jadi, iza mendapat penjimatan berganda.

Iza yang berasal dari Kuantan, Pahang membuat pembayaran online ke akaun saya berjumlah RM ***.00 untuk 2 botol vivix. Alhamdulillah. Tapi saya tidak dapat teruskan mendaftar keahlian iza kerana sudah larut malam.

Keesokannya, saya daftarkan iza di Shaklee2u sebagai ahli dan terus membuat penghantaran ke alamat iza. Selang sehari selepas itu, vivix yang dinanti akhirnya sampai ke tangan iza.

28hb November 2016

Alhamdulillah, hari ini hari ke 11 ibu iza konsistan dengan Vivix. Dan saya membuat follow up untuk mengetahui situasi pengguna kalau kalau sedang melalui fasa healing crisis. Amazing! Saya dapat berita gembira yang mana ibu iza sangat gembira dengan perubahan kesihatannya. Bukti di screenshoot dibawah.

vivix-batuk

Ibu iza bukan sahaja semakin sembuh dari masalah batuk berpanjangannya, tetapi juga mengalami efek efek positif yang lain sebagai bonus. Vivix menyebabkan kulit ibunya semakin cantik dan cerah juga. Haruslah kan, vivix kan anti-aging terbaik. Jangan lupa baca bagaimana vivix bertindak tau.

Sebagai SID yang bertauliah, memenuhi kemahuan customer dan juga dapat meningkatkan taraf kesihatan seseorang yang begitu memerlukan, ia satu kepuasan yang tidak terhingga. Berbaloi rasa apabila mendapat ucapan terima kasih kerana memperkenalkan produk yang betul. Benar, kesihatan itu sangat mahal harganya. Biar duit berjuta, tapi jika sakit, tidak bermakna segala kemewahan.

Semoga iza dan keluarganya terus sihat dan mendapat semua kebaikan dari produk terbaik shaklee iaitu vivix. Insyaallah kata iza ingin berikan vivix kepada ayahnya yang gout pula. Insyaallah ikhtiar vivix untuk gout juga bukan perkara baru. Banyak sudah testimoni.

order

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

 

ATAU

HUBUNGI KAK MIAH

Call : 019-2423139

Whatsapp : 010-3223139

Maklumat : Panduan Cara Membuat Order Online

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: