RESVERATROL BERKESAN UNTUK PENGHIDAP GOUT MENURUNKAN BACAAN ASID URIK

by azszua03 on 2 October 2017

 

Assalamualaikum…

Bertemu kita lagi hari ini untuk entry seterusnya yang masih berkisar tentang Penyakit Gout. Kesinambungan dari artikel artikel sebelum ini iaitu artikel Simptom simptom gout dan juga Rawatan untuk penyakit Gout secara semulajadi, disini saya ingin membuka mata semua tentang keberkesanan resveratrol yang terkandung di dalam vivix yang telah diamalkan oleh ramai penghidap gout.

 

TESTIMONI 1

VIVIX TURUNKAN PARAS ASID URIK DALAM DARAH .

Suami kepada kakak ini bacaan Asid urik sebelum mengamalkan vivix ialah 9.9 turun kepada 7.6 selepas minum vivix. Terus perkenalkan vivix kepada kawannya.

gout sembuh, gout baik, gout hilang

TESTIMONI 2

UBAT DAN PAINKILLER PENEMAN BERPULUH TAHUN SEBELUM KENAL VIVIX

Ayah adik ini menderita gout berpuluh tahun. Sepanjang mengidapi gout, ubat dan pain killer adalah teman baiknya. Makanan sudah pasti perlu dikawal rapi kalau tidak gout akan datang menyerang.

Selepas beberapa botol vivix, ayahnya kembalik sihat dan tidak bergantung kepada ubat dan pain killer lagi. Dan ayahnya boleh makan makanan kegemarannya semula

 

ubat gout, rawat gout, sembukan gout, supplement gout, hilangkan gout,

TESTIMONI 3

HILANG RASA SAKIT DAN BISA GOUT SELEPAS MENGAMALKAN VIVIX

Customer ini membelikan emaknya Vivix kerana Gout yg dihadapi oleh emaknya. Selepas beberapa hari, walaupun bengkak belum surut sepenuhnya tetapi sakit atau bisa bisa semakin hilang. Insyaallah dalam proses penyembuhan.

ratan gout, ubat gout, supplemen gout, sembuh gout, testimoni gout

TESTIMONI 4

GOUT TIDAK MENYERANG KEMBALI SELEPAS MENGAMALKAN VIVIX

EN. Ismail, seorang pengurus sukan bola sepak pantai mengalami masalah Gout. Gout telah membataskan pergerakan dan juga kerjayanya. Alhamdulillah selepas mengamalkan vivix, penyakit Gout nya tidak datang menyerang lagi.

rawat gout, ubat gout, sembuh gout, hilangkan sakit gout, supplement gout, testimoni gout

Demikian tadi antara testimoni Vivix untuk penghidap gout. Anda boleh terus dapatkan vivix secara online melalui link dibawah.

KLIK UNTUK PESANAN TERUS

 

Atau pun hubungi saya terus di nombor 0192423139 (call @  whatsapp). Insyaallah kami cuba bantu anda.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: