BERJAYA MEMILIKI KULIT IDAMAN DENGAN PRODUK SEMULAJADI

by azszua03 on 9 October 2017

Assalamualaikum semua….

Ok entry seterusnya ni kak miah nak tunjukkan bukti bahawa produk yg kak miah cerita sebelum ni benar benar berkesan tau. Kalau tak berkesan mmg takdelah beratus ratus testimoni yang berjaya kami kumpulkan. Bukti keberkesanan dan juga bukti bahawa ramai sangat peminat set The Radiant 4 ni. Jangan lupa baca entry terdahulu tentang asas memiliki kulit yang cantik dan sihat.

Ok, kak miah bagi 4 testimoni dulu…real testimoni tau…

Testimoni 1

Adik kita dari Sabah ni mempunyai masalah kulit berjerawat terutama dibahagian dahi. Beliau mengamalkan set The Radiant 4 secara konsistan selama 3 bulan sebelum betul betul nampak perubahan ketara. Katanya, sebelum nak selfi mmg malu. Tapi sekarang nak selfi rasa lebih confident!

-Lysa-

kulit sihat, kulit cantik, kulit gebu, kulit lembap

TESTIMONI 1 THE RADIANT 4

 

Testimoni 2

Pengakuan ikhlas dari adik Fara -“Asalnya kulit muka rosak akibat salah guna skincare, so pilih Shaklee untuk pulihkan kembali kulit muka yang rosak”. Beliau menggunakan secara konsistan set The Radiant 4 bersama Vivix dan Vitamin E sebagai tambahan. Alhamdulillah, kini kulitnya telah kembali sihat malahan lebih cantik dari sebelumnya. Licin dan gebu.

-Fara-

Kulit cantik, kulit sihat

TESTIMONI 2 THE RADIANT 4

 

Testimoni 3

Kakak Suriati kita ni mengalami masalah kulit berjerawat yang agak kronik. “Alhamdulillah, lepas consume produk shaklee masalah kulit muka berjerawat berkurang. Malahan parut jerawat juga semakin pudar. Yang bestnya, kulit satu badan sekata. Siap ada yg tegur “kulit kak su cantik”.

Antara produk yang diamalkan ialah Set The Radiant 4, Vita E, B complex fan Vita-lea.

-Suriati-

jerawat hilang, jerawat pulih, kuli cantik, kulit bersih

TESTIMONI 3 THE RADIANT 4

Testimoni 4

Saya tak suka pakai sun block, tapi bekerja di bawah matahari banyak meosakkan kulit saya. Jadi< sebualn yang lalu saya cuba mengambil FULL set The Radiant 4, dan inilah hasil dalam masa sebulan. Terima kasih Shaklee.

-Girllyem Marcie-

Kulit cantik, kulit sihat

TESTIMONI 4, THE RADIANT 4

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: