MENCEGAH DAN MERAWAT ENDOMETRIOSIS TANPA PEMBEDAHAN

by azszua03 on 9 November 2017

 

Assalamualaikum….

Bila dengar pasal pembedahan buang sista, pembedahan buang rahim, kak miah pun jadi kecut perut. Mana taknya, rahim adalah mahkota bagi setiap wanita. Hilang rahim, bermakna hilanglah satu satunya keistemewaan yang Allah berikan kepada setiap wanita.

Sebolehnya, kak miah galakkan wanita wanita diluar sana untuk menjaga kesihatan, menjaga pemakanan dan mengambil supplement tinggi antioksidan bagi mengelakkan kejadian dan kewujudan ketumbuhan abnormal seperti cyst, fibroid dan endometriosis ini juga. Pilih supplemen yang betul betul berkesan dan selamat serta semulajadi.

Semestinya kalau kak miah dipertemukan dengan customer yang mengalami endometriosis, tiada lain yang akan kak miah cadangkan melainkan set Endometriosis ini. Selain ia sangat berkesan untuk cyst dan fibroid, set ini sangat bagus diamalkan oleh wanita berumur 25 tahun keatas bagi mencegah segala masalah kewanitaan yang selalu membelenggu wanita.

Ikhtiar terbaik untuk Endometriosis, cyst dan fibroid

Bagaimana Vivix membantu penghidap Endometriosis?

Kandungan vivix sangat kaya dengan polifenol dan resveratrol. Ia memberikan sel sel, nutrisi yang diperlukan sambil menyingkirkan sel sel yang jahat dan tidak diperlukan (abnormal). Konsep vivix bertindak melawan penyakit telah saya terangkan sebelum ini. Yang paling utama ialah vivix bertidak hingga ke sel sel anda, vivix membaiki dan melindungi sel dari kerosakan dan juga radikal bebas yang mana tiada supplemen lain yang mampu bertindak sepertinya. Oleh sebab itu, Shaklee telah patentkan Vivix dengan 5 patent. Confirm tiada supplemen sebagus vivix.

Selain itu vivix berfungsi menyekat estrogen  dari terus meningkat dan menyebabkan pertumbuhan tisu endometrium. Vivix juga antara supplemen yang terkenal dengan anti inflamasi atau antiradang yg mana bertindak mengurangkan keradangan pada dinding rahim akibat endometriosis sekaligus mengurangkan rasa sakit.

 

Bagaimana GLA Complex bertindak melegakan Endomestriosis?

Salah satu masalah wanita yang menghidap endometriosis ialah masalah hormon yang tidak seimbang. Fungsi utama GLA Complex pula ialah memberikan keseimbangan hormon dan melegakan senggugut atau Pre-Menstuatation Syndrome (PMS). Oleh itu, GLA-Complex adalah antara supplemen yang harus diambil oleh penghidap Endometriosis bagi mengurangkan kesakitan dan seimbangkan kembali paras hormon.

Omega Guard antara Supplemen untuk Endometriosis.

Satu lagi yang penting diambil oleh penghidap Endometriosis ialah Omega Guard. Kenapa Omega Guard penting? Kerana hanya Omega Guard yang tinggi dengan Omega-3 mengimbangi paras tinggi rendah hormon wanita yang menyebabkan PMS. Selain itu juga omega guard adalah supplemen anti inflamasi atau anti radang yang menghalang pembekuan darah didalam tubuh. Ini sangat berguna kepada penghidap endometriosis.

Ok, 3 supplemen ini saling perlu memerlukan untuk penghidap endometriosis. 3 supplemen ini memberikan nutrisi lengkap untuk anda melawan endometriosis dalam tubuh anda. Apa yang lebih menarik lagi, ketiga tiga supplemen ini juga membantu meningkatkan kesuburan  anda. Jangan putus asa, rawat endometriosis sambil ikhtiar untuk memiliki zuriat. Insyaallah entry seterusnya nanti kak miah cerita pula kaitan kesuburan dan endometriosis.

 

Kalau nak order direct ke Hq pun boleh…click dan follow jer link dibawah…pastikan anda menggunakan kad debit atau kad credit anda ya….kalau nak order melalui kak miah pun boleh, call 0192423139….i will consult sehabis baik insyaallah..

 

KLIK UNTUK ORDER

{ 1 comment… read it below or add one }

Maizatul December 16, 2017 at 11:56 am

Terima kasih diatas info ni yer Puan. Seriau pulak membacanya

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: