CARA HILANGKAN RASA PEDIH ULU HATI DENGAN CEPAT DAN BERKESAN

by azszua03 on 21 November 2017

Assalamualaikum….

Disini kak miah nak kongsikan satu lagi cara yg lebih baik, lebih berkesan dan lebih selamat sebab ia semulajadi untuk merawat dan menghilangkan sakit pedih ulu hati yang anda hidapi. Caranya ialah dengan segera amalkan supplemen yang boleh menghalang keasidan perut anda.

Apa supplemen untuk Pedih ulu hati atau GERD?

1.Vivix

Produk No 1 di Shaklee. Mempunyai 5 patent dan sungguh diperkaya dengan reseveratrol dan polifenol. Bertindak hingga ke sel sel tubuh manusia melalui 4 cara. Sangat efektif. Ia membaiki sel sel yang rosak dan memastikan sel sel kita sihat dan terhindar dari menjadi abnormal.

Vivix bertindak kepada mereka yang mengalami pedih ulu hati atau GERD ialah dengan memulihkan fungsi otot sfinkter yang lemah dan tidak berfungsi. Resveratrol tinggi merawat radang atau luka  di esofagus dengan segera. Pastikan anda mengambil Vivix dengan segera.

2. Energizing Soy Protien (ESP)

Produk yang sangat bagus dan hot di Shaklee ini ialah protien dari sumber kacang soya. Istimewanya ESP kerana dilengkapi dengan 9 Asid Amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan tetapi sangat diperlukan oleh badan bagi menyeimbangi sistem tubuh. Satu satunya sumber protien yang tidak mengandungi kolesterol.

Esp bertindak sebagai melegakan keasidan perut dengan segera apabila diambil. Ia bukan produk tenusu yang boleh memburukkan lagi masalah pedih ulu hati anda. Esp memberikan perut rasa kenyang yang lama sambil membina sel sel di dinding perut yang musnah disebabkan asid perut.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Supplemen bertujuan menggalakkan kesihatan optimum anda

3. Peppermint Ginger Plus.

Produk ini diformulasi khas dari daun pudina dan juga halia. Tak lain dan tak bukan adalah untuk menyingkirkan angin dari dalam badan. Bagi penghidap GERD atau pedih ulu hati, rasa loya, rasa sebu perut, kembung dan sendawa adalah disebabkan oleh angin yang terhasil dari tindak balas asid perut terhadap makanan yang dicernakan. Jadi, Peppermint Ginger plus akan membantu mengeluarkan angin angin tersebut beransur ansur. Simptom simptom ini juga dihadapi oleh orang yang menghidap gastrik dan peppermint sama boleh diambil oleh mereka.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk di atas, anda boleh terus membuat pembelian melalui link dibawah dengan hanya menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Atau boleh juga terus hubungi kak miah di talian 0192423139. Selamat mencuba!

 

KLIK UNTUK ORDER

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: