RAWATAN UNTUK PENYAKIT LUPUS ATAU SLE YANG TERKINI

by azszua03 on 28 November 2017

Assalamualaikum…

Sebagaimana yang kak miah pernah sampaikan pada artikel tentang penyakit Lupus dan SLE sebelum ini, bahawa SLE menyerang pada bahagian organ tertentu sehingga mengakibatkan masalah pada bahagian tersebut. Sebagai contoh, serangan SLE pada bahagian buah pinggang hingga menyebabkan kerosakan buah pinggang. Serangan kepada bahagian sendi sehingga mengakibatkan sakit sendi dan athiritis atau SLE menyerang sel darah merah sehingga mengakibatkan anemia.

Kebiasaannya rawatan khas untuk SLE ialah rawatan pada masalah organ yang dihadapi kerana untuk penyakit Lupus itu sendiri belum ada sebarang ubat atau rawatan yang boleh menyembuhkan. Jika SLE menyebabkan kemerosotan fungsi buah pinggang, rawatan untuk buah pinggang akan dibuat. Jika buah pinggang tersebut tidak dapat diselamatkan, penghidap terpaksa menjalani rawatan dialisis ataupun transplan untuk meneruskan kehidupan seperti biasa.

Rawatan alternatif yang semulajadi dan selamat

Kak miah percaya setiap penyakit pasti ada penawarnya kecuali mati. Begitu juga dengan penyakit Lupus dan SLE. Kami di Shaklee telah menemui beberapa pesakit yang menghidap Lupus dan SLE kembali sembuh dan aktif seperti mereka yang sihat. Kak miah sendiri mempunyai seorang bisnes patner dalam group kami yang suaminya kini sembuh dan normal selepas konsistan dengan supplemen Shaklee( Testimoni-3).

Rawatan alternatif melalui supplemen Shaklee untuk penyakit SLE boleh mengawal dan meredakan gejala penyakit ini. Insyaallah. Apa supplemen untuk penyakit Lupus dan SLE? Tak lain dan tak bukan ialah Vivix.

Vivix supplemen untuk Penyakit Lupus

Adakah mereka yang sembuh dari penyakit Lupus?

Testimoni pertama ialah seorang ibu muda yang didiagnosis menghidap SLE pada usia 20an. Semasa hamil anak pertama byk komplikasi sehingga terpaksa melahirkan baby pada usia 7 bulan. Baby juga terkena jangkitan kuman. Semasa hamil kali ke2 tiada komplikasi, tapi serangan SLE berlaku selepas melahirkan.

Beliau mengalami masalah protien tinggi dan bacaan kearitine tinggi. Buah pinggang beliau hampir rosak. Sehinggalah beliau mengamalkan Vivix sebagai supplemen harian. Dari perlu makan 8 biji ubat steroid sehari, hinggalah hanya perlu makan 2 biji sahaja sehari. Meninjukkan progress buah pinggang beliau semakin baik. hatannya juga kini bertambah baik.

Testimoni 1 – SLE menyebabkan kerosakan buah pinggang

 

Testimoni ke 2 adalah seorang wanita berumur 50an. Penjawat awam dan terpaksa cuti sakit agak lama kerana tidak mampu bangun dan berdiri. Anaknya seorang doktor menghubungi kak miah untuk mendapatkan nasihat apabila ibunya disahkan menghidap SLE. Ibunya terlalu lemah dah platelet drop. Kak miah cadangkan pengambilan Vivix dengan konsistan dan perubahan sangat positif selepas ibunya mengambil Vivix sebagai supplemen harian. Skrg ibunya bukan sahaja mampu untuk berjalan, light jogging, malahan sudah mula berkhidmat semula. Perkembangan yang sangat menggembirakan mereka sekeluarga.

Testimoni 2- Berbulan terbaring tidak mampu bangun akhirnya mampu bekerja semula

 

Testimoni ke 3 ialah dari seorang lelaki. Walaupun lupus dikatakan sering menyerang wanita, lelaki jangan pandang ringan ya. Permulaan En. Azri diserang deman bersuhu tinggi. Demam berbalik balik sehingga badan rasa sakit dan tidak bermaya terutama dibahagian sendi dan platelet terus drop sehingga bacaan yang merbahayakan nyawanya. Awalnya dijangkakan denggi, tetapi bila ujian darah dilakukan En. Azri bebas dari denggi. Dia kemudiannya membuat pemeriksaan detail dihospital dan doktor mengesahkan dia menghidap SLE. Tindakan pantas isterinya Puan Rafidah, memberikan En. Azri Vivix dengan izin Allah dapat menyelamatkan suaminya. Selepas beberapa bulan, En. Azri kini kembali sihat dan bertenaga. Platelet darah beliau sudah kembali normal. Alhamdulillah.

Testimoni 2 – SLE menyebabkan platelet drop

Nak dapatkan vivix segera? Jom whatsapp kak miah di nombor 0192423139 (call @ whatsapp)…kalau nak beli sendiri online pun boleh…klik sahaja button bawah ni dan follow step step slowly k….

 

KLIK UNTUK ORDER

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: