CARA RAWAT MASALAH SEMBELIT DENGAN SEMULAJADI

by azszua03 on 14 December 2017

11hb Disember 2017 (Jam 5.45petang)

Tadikan…ada seorang ibu datang jumpa kak miah. Hujung bulan lepas kak miah ingat 1st time kak miah jumpa dia. Masa tu 2 orang anak perempuannya ada sama dan salah seorang anaknya tu ada masalah sembelit yang teruk. Katanya, anak perempuanya itu dah diberi macam macam ubat untuk selesaikan masalah sembelitnya itu.

Minum air pun sehari dah lebih 2 liter, Kalau ikut size badan 2 liter dah ok sangat dah sbb orangnya kurus dan comel shj, dlm 40kg shj kak miah rasa berat badannya. Kalau ikut purata minum 2liter dah lebih dr cukup untuknya. Buah buahan dan sayur sayuran memang makanan dia setiap hari, tapi masalah sembelitnya memang tak menemui jalan penyelesaian lagi. Kesian kak miah tengok adik tu, umur belasan tahun tapi hadapi masalah mcm ni…serius muka dia pun tak ceria…

So masa jumpa 1st tu kak miah suggest kat maknya berikan Ostematrix dan juga Herblax kat adik tu. Dalam hati kak miah doa juga agar segera sembuh masalah sembelit adik tu. Beli dengan harga Retail masa mula mula ni. Sebab kata maknya nak mencuba dulu, kalau serasi insyaallah nak jadi ahli lepas ni.

Hari ni selepas 2 minggu, maknya datang semula bawa berita gembira. Dia dtg minggu lepas tapi kak miah takde (adik ipar kawen kak miah balik johor seminggu) so dia dtg hari ni kali ke 2. Berita gembiranya ialah anaknya Alhamdulillah sembelit anaknya dah takde…dah boleh membuang setiap hari, gembira sangat dia….kalau dulu sampai 1 week tak boleh nak buang air dan terpaksa selalu jumpa doktor…skrg hari hari membuang (kak miah teringat masa dia dtg yg 1st dia baru balik dr klinik depan ni ditangan dengan bekalan seplastik ubat)…

So..hari ni gembira si ibu tadi datang memberi perkhabaran dan berhajat nak beli supplement untuk masalah kolesterolnya pula. Nak yg mudah dimakan, kak miah suggest vivix terus dia setuju…katanya, dia percaya dengan izin Allah kalau produk bagus mmg bagi kesan yg bagus juga…then dia nak juga ostematrix dan herblax untuk anaknya. Walaupun botol pertama belum habis, dia nak buat stok. Kemudian terus jadi ahli…gembira dia! Kak miah berganda ganda gembira…

ostematrix dan herblax

Ada yang nak cuba atasi masalah sembelit? Jangan malu malu hubungi kak miah yer 0192423139 … kalau malu, boleh direct beli online melalui link bawah ni, link ni khas utk set basic sembelit iaitu ostematrix dan herblax sahaja…Hanya perlu gunakan kad creadit atau kad debit anda.

 

KLIK UNTUK ORDER

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: