APA KANDUNGAN SHAKLEE BABY? SESUAIKAH MANDIAN INI UNTUK KULIT SENSETIF?

by azszua03 on 26 December 2017

Assalamualaikum ibu ibu…

Baru baru ni Shaklee lancarkan produk baru khas untuk bayi. “Shaklee Baby” memberikan pilihan kepada ibu bapa untuk memberikan bayi mereka menggunakan produk mandian yang selamat dan tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. Banyak keistimewaan yang terkandung di dalam Shaklee Baby yang tiada pada produk seumpamanya dipasaran.

Apa yang terkandung dalam Set Shaklee Baby?

Ok, dalam satu set mandian Shaklee Baby terkandung 3 produk hebat yang bahannya telah disahkan organik, diuji oleh pakar pediatrik, diuji secara klinikal dan pH yang seimbang tidak akan menimbulkan alahan. 3 produk terbabit ialah :

1. Gentle wash (mandian bayi)

Produk utama yang terkandung dalam set ini ialah Gentle wash atau mandian yang diformulasi agar tidak memedihkan mata bayi. Sangat lembut pada kulit bayi dan sangat disyorkan kepada anak anak yang berkulit sensetif. Kalau si ibu pun mengalami kulit sensetif, sangat digalakkan menggunakan mandian ini. Gentle wash ini diperbuat mengikut pH yang seimbang dan tidak menimbulkan alahan pada kulit.

2. Soothing Lotion (losyen pelembab)

Siapa tak suka pada kulit bayi yang lembut dan gebu kan? Soothing lotion ini pula dicipta untuk mengekalkan kelembapan optimum kulit bayi. Kandungan chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik pastinya menjadikannya produk yang sangat istimewa. Bukan kulit bayi sahaja sesuai, kulit ibu ibu juga sangat disyorkan. Kalau ada streachmark, inilah produk yang harus anda cuba. Selamat, semulajadi dan pasti berkesan.

3. Massage Oil (minyak urutan)

Ok satu lagi produk yang sangat best. Iaitu massage oil yang terkandung dalam set Shaklee baby. Minyak urut yang sangat lembut dan menenangkan ini sememangnya sempurna digunakan bila bila masa terutama selepas mandi. Aroma yang menenangkan pastinya memberikan keselesaan pada bayi anda melelapkan mata. Campuran organik dari minyak bunga matahari, lavender dan chamomile pastinya gabungan yang mantap.

Apa yang istimewa jika beli Set Shaklee Baby sekarang?

Istimewanya untuk belian sekarang (while stock last) anda akan dapat secara PERCUMA beg travel dan juga Tuala mandian bayi yang super lembut dan cute. So jangalah lepaskan peluang. Anda boleh buat belian secara online atau contact kak miah di whatsapp ya.

 

KLIK UNTUK ORDER

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: