KEISTIMEWAAN OMEGA GUARD YANG BERBEZA DARI MINYAK IKAN YANG LAIN

by azszua03 on 2 January 2018

Assalamualaikum semua…

Sempena promosi Januari 2018 ni, kak miah nak kongsikan keistimewaan produk promo bulan ni iaitu “Omega Guard”. Bila tahu keistimewaan ini, mesti korang akan rasa rugi sangat tak memiliki minyak ikan kuaran Shaklee ni. Memang tiada minyak ikan yang seumpamanya. Selamat, semulajadi dan pastinya berkesan.

Ok, antara keistimewaan utama Omega Guard Shaklee ialah :

1.Minyak ikan yang lengkap dengan 7 spektrum Asid Lemak Perlu.

Badan manusia tidak boleh menghasilkan asid lemak omega-3 sendiri. Oleh itu kita memerlukan sumber lain bagi memenuhi keperluan tubuh. Omega Guard istimewa kerana mempunyai 7 spektrum lengkap asid lemak perlu dalam setiap kapsul. Spektrum yang dimaksudkan ialah EPA, DHA, ALA, SDA,

2. Proses Penyulingan Molekul 3 Peringkat.

Istimewanya minyak ikan Omega Guard ialah proses pembuatannya menggunakan kaedah Penyulingan Molekul 3 peringkat yang mana tidak dibuat oleh pengeluar minyak ikan yang lain kerana kos nya yang tinggi. Tetapi Shaklee pastinya mengutamakan, keselamatan dan semulajadi dalam setiap produknya.

Proses penyulingan Molekul 3 Peringkat ini adalah untuk mengasingkan logam logam berat seperti plumbum, kadnium, merkuri yang pastinya boleh mengancam keselamatan pengguna.

3. Diikhtiraf oleh Friends Of Sea.

Satu badan yang menjaga hidupan laut agar tidak dicemari, tidak dimusnahkan mengikhtiraf Shaklee sebagai pengeluar minyak ikan Omega Guard yang menjaga alam sekitar dan mengekalkan ekosistem hidupan laut. Selaras dengan visi Shaklee meninggalkan masa depan yang lebih selamat untuk generasi akan datang.

4. Kandungan EPA dan DHA yang tinggi.

Antara 7 spektrum, EPA dan DHA adalah yang paling diperlukan dan terbaik untuk tubuh badan. Oleh itu Omega Guard menyediakan kandungan EPA dan DHA yang tertinggi berbanding produk seumpamanya. Peranan utama EPA dan DHA untuk fungsi otak, kardiovaskular, sendi dan juga kehamilan telah menunjukkan kesan positif dalam setiap kajian.

5. Kualiti Terjamin.

Omega Guard Shaklee dijamin berkualiti kerana mendapat grade farmaseutikal. Pastinya gred farmaseutikal adalah satu garis panduan yang ketat untuk melepasinya. Jadi, anda tidak perlu ragu lagi kerana Omega Guard Shaklee telah pun dijamin berkualiti bergred farmaseutikal dan jauh berbanding minyak ikan yg berada dipasaran.

6. Kurang bau dan rasa hanyir ikan.

Antara kelebihan lain proses pembuatan Omega Guard yang menggunakan kaedah Penyulingan Molekul 3 peringkat ialah bau dan rasa hanyir ikan dapat dikurangkan walaupun mempunyai kepekatan tinggi. Muddah la kalau nak beri pada kanak kanak kan?

Ok itu 6 keistimewaan minyak ikan Omega Guard keluaran Shaklee yang berbeza dari minyak ikan lain dipasaran. Pastikan yg berkualiti, selamat dan semulajadi menjadi supplemen harian anda. Jom beli! Promo sehingga 31hb Januari 2018.

KLIK UTK ORDER 1 BOTOL

 

KLIK UTK ORDER PROMO

Anda juga boleh menonton video yang kak miah sediakan dibawah ini tentang keistimewaan minyak ikan Omega Guard! Terima kasih kerana menonton…jangan lupa subscribe ya…

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: