CARA UNTUK MENGATASI MASALAH KULIT KUSAM, TONA TIDAK SEKATA DAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA

by azszua03 on 14 February 2018

Assalamualaikum gojes!

Hari ni kak miah masih lagi nak bercerita tentang YOUTH. Kalau sebelum ini kak miah tulis pengalaman setahun jagung kak miah guna Youth untuk masalah kulit kering, hari ni kak miah nak tunjuk pula keberkesanan produk Youth. Kalau sebelum ni kak miah tunjuk testimoni mat salleh, hari ni kak miah nak tunjuk testimoni Orang Malaysia pula.

Kulit Kusam dan Lingkaran gelap bawah mata hilang dalam masa 3 minggu.

Ok Testimoni 1, adik Norsyaheera adalah golongan muda yang menjadi testimoni Youth. Macam yang kak miah beritahu, Youth boleh digunakan oleh pelbagai lapisan umur dan pelbagai jenis kulit. Ia bukan hanya untuk golongan pada usia tertentu sahaja. Youth dicipta menggunakan teknologi terkini dari botanikal yg pastinya selamat dan berkesan.

Walaupun baru berumur 20 an, adik norsyaheera tidak terlepas dari masalah kulit kusam dan lingkaran gelap bawah mata. Ini masalah yang selalu dihadapi oleh wanita atau lelaki ketika diperingkat usia awal 20an. Tetapi jika tiada langkah sewajar nya diambil untuk menangani masalah ini kemungkinan masalah kulit yang lebih teruk akan terjadi lebih awal dari sepatutnya. Diusia begini juga kena bijak memilih rangkaian produk penjagaan kulit agar kulit tidak mengalami iritasi daripada bahan kimia yang biasanya terdapat dalam produk kulit.

Justeru itu, adik norsyaheera yang sebelum ini mengalami masalah kulit kusam dan lingkaran gelap bawah mata menggunakan Youth bagi mengembalikan keserian wajah beliau. Cuba anda lihat, tidak sampai 30 hari menggunakan Youth kulit adik norsyaheera semakin bersih, tona semakin sekata dan lingkaran gelap bawah mata sudah dapat diatasi. Kulit beliau juga semakin cerah berseri. Nampak semakin anjal bukan? itulah kehebatan sains apabila digabungkan bersama botanikal.

Apa ada dalam rangkaian produk Youth? pastinya barisan rejim yang sangat powerful datang dari alam semulajadi. Bukan masalah kulit kusam sahaja yang mampu Youth selesaikan. Nanti kak miah kongsikan pula testimoni testimoni untuk masalah kulit yang lain ok? Masalah Jeragat, masalah kulit berkedut, Masalah parut kulit, masalah jerawat dan macam macam lagi. Kalau nak baca review kak miah sebagai pengguna Youth pun boleh. Kak miah review satu persatu setiap produk tau. Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Activating Serum, Radiance C+E, Advanced Renewal Night Cream dan juga last sekali Moisturizer SPF50.

So kawan kawan kak miah yang gojes sekalian, jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan set Youth yang bakal meletops di Malaysia Tahun 2018 ni…Jangan nanti gigit jari ok!

KLIK UNTUK ORDER

Call or whatsapp kak miah sekarang juga sebelum peluang keemasan ini berakhir…0192423139

{ 1 comment… read it below or add one }

Jaja Zaleha May 15, 2018 at 12:58 pm

Bestnya eyebag dah kurang, wajah pun lebih berseri. Hebat Youth Skincare ni ye.. 😀
Jaja Zaleha menulis…5 Cara Mengatasi Kulit Kusam Supaya Wajah Kembali Cerah BerseriMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: