CYST 7.0CM “HILANG” KETIKA HAMPIR TARIKH PEMBEDAHAN YANG DITETAPKAN

by azszua03 on 6 June 2018

Assalamualaikum semua…

Satu lagi testimoni terbaru dari customer saya yang mengalami cyst yang ingin saya kongsikan hari ini.  Bila fikir-fikir balik,  ramai sudah rupanya yang saya berikan konsultasi untuk kes cyst ni. Syukur alhamdulillah setakat ini memang semua berjaya mendapat result yang diharapkan.

Kisah kali ini mengenai Puan Fasiha yang mengalami masalah cyst berukuran 7.0cm di ovarinya. Saiz yang besar pastinya Doktor akan cadangkan pembedahan segera.  Maka,  tarikh pembedahan ditetapkan pada pertengahan April 2018. Seminggu sebelum pembedahan, Puan Fasiha perlu datang untuk pemeriksaan.

Puan Fasiha menghubungi saya setelah membuat carian di google. Pada permulaan (20 Mac 2018) perbualan kami di whatsapp,  beliau bercadang untuk membeli GLA Complex. Tetapi saya syorkan pada beliau Vivix memandangkan tarikh pembedahan tak sampai sebulan lagi. So,  kami atur pertemuan untuk saya jelaskan tentang fungsi vivix pada beliau.

Syukur,  sebelah petang hari yang sama Puan Fasiha datang menemui saya ditemani suami beliau. Setelah saya terangkan serba sedikit suami Puan Fasiha yang juga merupakan pengamal supplemen tegar membuat keputusan untuk membeli vivix walaupun Puan Fasiha takut jika ia membebankan suaminya.  Saya setuju dengan suami beliau… “No option untuk kesihatan diri sendiri. Berikan yang terbaik”

Maka,  setelah follow up Puan Fasiha untuk memastikan beliau konsistan makan vivix setiap hari,  dan mengamalkan pengambilan makanan yang sihat serta mengelakkan makanan yang boleh mengaktifkan cyst,  tarikh check up pun sampai. Doa setelah berusaha supaya cyst Puan Fasiha mengecil kurang dr 5.0cm.

Sehari selepas check up,  Puan Fasiha Whatsapp saya.  Alhamdulillah keputusan sangat menggembirakan.  Bukan mengecil,  tapi cyst tersebut terus “hilang”. Bermakna,  dengan rasminya pembedahan juga dibatalkan. Syukur sangat dengan berita gembira ini.  Saya lega dan pastinya Puan Fasiha dan suaminya juga lebih lega. Begitulah Vivix,  tindakannya jarang mengecewakan. Kalau sabar dan mematuhi peraturannya,  insyaallah hasil juga sangat berbaloi.  Tak sampai sebulan cyst 7.0cm boleh mengecut dan hilang. Sesuatu yang sangat berbaloi kan?

berita gembira yang ditunggu

Tetapi nak saya ingatkan disini,  keputusan dan jangkamasa untuk setiap individu itu berbeza kerana mungkin jenis cyst juga berbeza beza.  Mungkin ada yg cepat dapat result tapi ada juga yang lambat.  Setiap individu sudah pasti tidak sama. Cuma untuk kes Puan Fasiha saya menjangkakan beliau menghidapi Cyst Luteal yang mana cyst ini terjadi apabila selepas folikel membebaskan ovum ia tidak mengecut tetapi terus membesar.  Kandungan didalam cyst kemungkinan hanya cecair sahaja.

Apapun syukur kini Puan Fasiha dapat menjalani kehidupan dengan gembira sekeluarga. Dan didoakan beliau dikurniakan zuriat lagi sebagaimana yang beliau harapkan. Insyaallah.

KLIK NOW!

CARA MUDAH KECUTKAN CYST TANPA PEMBEDAHAN

Hubungi saya untuk order Vivix anda
whatsapp Link

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: