ISTERI CARI RAWATAN ALTERNATIF UNTUK CYST APABILA SUAMI MULA DINGIN

by azszua03 on 22 July 2018

Assalamualaikum w.b.t…

rawatan alternatif untuk cyst

hari ini saya nak kongsikan satu testimoni baru dari customer saya sendiri yang mempunyai masalah Cyst berukuran 5.5cm di ovari. Mana tahu ada yang mencari rawatan alternatif untuk cyst kan. semoga artikel ini membantu.

Kak ida,  dari selatan tanahair iaitu Kulai Johor telah menghubungi saya pada 4 November 2017 selepas berasa sangat risau dengan kondisi kesihatannya. Dia merasakan seperti mengalami simptom simptom menghidap cyst atau fibroid dan paling ditakuti sekiranya ianya adalah kanser pangkal rahim…

Hari pertama Kak ida menghubungi 4 Nov 2017

Masalah utama kak ida ialah beliau tidak mahu menjalankan pemeriksaan doktor dan takut jika mendapat keputusan yang mengecewakan kerana itu beliau mencari rawatan alternatif untuk cyst.  Tetapi dalam masa yang sama kak ida mengalami masalah rumah tangga akibat dari masalah kesihatan beliau yang merundum.  Rasa rendah diri dan kemurungan menyelubungi beliau. Akibat dari masalah cyst yang beliau hadapi, suaminya seperti menjauhkan diri dan dingin padanya.

Alhamdulillah,  2 minggu selepas perbualan kami di telefon akhirnya kak ida nekad melakukan pemeriksaan doktor selepas didesak oleh saya. Balik sahaja dari pemeriksaan kak ida hubungi saya semula menyatakan kerisauannya bila doktor sahkan terdapat cyst berukuran 5.5cm dibahagian ovari kirinya. Tapi saya sedikit lega kerana bukan penyakit yang ditakuti ramai itu kanser.

Rawatan alternatif untuk cyst kerana tidak mahu pembedahan

Selepas saya ceritakan keberkesanan vivix sebagai rawatan alternatif untuk cyst,  kak ida bersetuju untuk mencuba. Lagipun kak ida tidak mahu melakukan pembedahan seperti yang disarankan oleh doktor sekiranya cyst beliau terus membesar.  Check up beliau seterusnya ialah pada awal bulan Febuari 2018.

Selepas beberapa sesi follow up selepas kak ida membuat belian dan mula mengamalkan vivix,  akhirnya tarikh check up pun sampai. Saya turut berdebar juga kerana begitu tinggi harapan kak ida agar cystnya mengecut atau sekurang kurangnya tidak aktif membesar.

Alhamdulillah… Atas izin-Nya,  keputusan memihak pada kak ida.  Bukan setakat mengecil,  tetapi cyst beliau terus “hilang”. Rawatan alternatif untuk cyst menggunakan supplemen ini sangat berkesan pada beliau. Saya terus menasihati kak ida agar terus mengamalkan vivix setiap hari walaupun cyst beliau telah kecut dan mengelakkan makanan yang tidak digalakkan bagi penghidap cyst.

 

Alhamdulillah… Kak ida bebas masalah cyst

Terkini apabila saya menghubungi kak ida.,  gembira sahaja saya dengar suaranya.  Dia semakin sihat dan kembali ceria dan bertenaga.  Suaminya juga kini selalu berada dirumah menemani beliau. Semoga kak ida terus sihat dan bahagia sekeluarga.

Bagi anda yang mengalami masalah seperti kak ida,  jangan tunggu lama untuk membuat keputusan mencuba vivix dan supplemen untuk masalah cyst anda. Alhamdulillah setakat hari ni,  sudah berpuluh masalah cyst selesai dengan vivix yang saya consult.  Semua atas izin Allah jua. Dapatkan segera produk yang selamat dan berkesan ini dengan menghubungi saya. Klik entry dibawah untuk ketahui testimoni lain. KLIK NOW!

CARA MUDAH KECUTKAN CYST DENGAN SELAMAT DAN BERKESAN

 

hubungi saya untuk order PRODUK CYST anda sekarang! 0192423139 (AZMIAH)

link whatsapp saya :
http://masalahcyst.wasap.my

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: