PENGEDAR DAN STOKIS SHAKLEE MELAKA, COD SHAKLEE BATU BERENDAM, TANGGA BATU, TANJUNG KLING DAN KLEBANG MELAKA

by azszua03 on 3 August 2018

Assalamualaikum semua warga Melaka. .

Saya,  Noor Azmiah Mohamad dan suami,  Huzair Bin Bahrin adalah Pengedar Shaklee Sah dan Terlatih. Sudah 6 tahun dalam bisnes ini dan kini kami ingin melebarkan sayap bagi memenuhi permintaan terhadap produk Shaklee yang semakin tinggi keseluruh Melaka Khasnya dan keseluruh Malaysia amnya. Sebelum ini saya lebih tertumpu menjadi Pengedar Shaklee kawasan Masjid Tanah, Alor Gajah dan Sg Udang.

Buat pengetahuan semua,  saya adalah Shaklee Nutrition Trainer yang graduate dan dianugerahkan sijil oleh Shaklee Malaysia sebagai Nutritionist Trainner.  Jadi,  jangan ragu ragu untuk mendapatkan khidmat nasihat dan konsultasi dari kami. Insyaallah yang terbaik buat anda.

Saya juga memiliki mini Stokis Shaklee Melaka sebagai memenuhi permintaan pelanggan yang inginkan produk “ready stock”. Jadi,  jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee,  anda boleh datang terus berjumpa saya atau boleh juga membuat pesanan dan saya hantar ke tempat anda. Jangan lupa untuk menghubungi saya terlebih dahulu bagi membuat temujanji.

Perniagaan saya bertapak di Masjid Tanah Melaka tetapi saya menyediakan servis untuk penghantaran produk ke seluruh negeri Melaka mengikut masa dan tempat yang dipersetujui bersama. Antara Spot Place yang biasa saya cod produk Shaklee ialah Fruit Farm Sungai Udang, Petronas Penjara Sg Udang, Mc Donald Klebang, Petronas Lorong Pandan, Mc Donald Melaka Mall (Bukit Beruang), Petronas MITC Ayer Keroh dan beberapa tempat lagi.

Selain itu, saya dan group saya GMF, juga ingin berkongsi peluang menjana pendapatan dalam bisnes ini bagi mereka yang masih tercari cari sumber pendapatan. Modal yang sangat rendah iaitu hanya RM65 untuk yuran keahlian dengan 0% risiko kerugian. Malahan, anda boleh menjana kembali yuran keahlian sepantas bulan pertama anda berbisnes. Pendapatan yang unlimited setiap bulan menjadikan bisnes ini sangat flexible dan 100% bergantung atas usaha anda seharian. Yang penting ia menepati syariat. Dibimbing oleh saya dan ahli group yang lain. Insyaallah.

barisan bisnes patners saya

Jadi, ingat Shaklee, ingat saya ya. Hubungi saya di talian 0192423139 untuk pertanyaan lanjut atau ingin membuat temujanji dan COD produk shaklee. Anda boleh juga hubungi saya melalui whatsapp di link dibawah. Konsultasi terbaik dari saya insyaallah.

http://kakmiahshaklee.wasap.my/

Klik Sekarang! dan buat pesanan anda.

 

Pembelian secara Online juga boleh dibuat melalui button dibawah. Sediakan Creadit atau Debit card anda untuk meneruskan pembelian secara Online

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: