CARA ATASI MASALAH KULIT BERPARUT JERAWAT, BLACKHEAD, PORI BESAR, KEDUTAN DAN TIDAK ANJAL DENGAN YOUTH SKINCARE

by azszua03 on 24 September 2018

Assalamualaikum ladies…

Wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan. Apa sahaja tentang kecantikan pasti menjadi inspirasi dan idaman setiap wanita termasuk kecantikan kulit. Di Malaysia, ramai wanita mendefinisikan kulit yang cantik ialahkulit putih melepak dan licin umpama patung. Tapi bagi saya, kulit yang cantik ialah kulit yang sihat dan bebas dari masalah kulit seperti jerawat, jeragat, enlarge pores, kedutan dan juga parut.

Memang tak mudah untuk menjaga dan mendapatkan kulit yang bebas dari masalah masalah seperti diatas, tapi tiada yang mustahil sekiranya ada faham keperluan kulit anda dan menggunakan produk penjagaan kulit yang tepat. Pengalaman seorang ibu muda, atau nama panggilannya Nija menghadapi masalah kulit yang agak kronik akan saya kongsikan dengan anda semua.

Nija, ibu muda berasal dari Sabah ini pada mulanya menghadapi masalah kulit muka ditumbuhi jerawat yang besar dan menyakitkan. Kulitnya tiba tiba breakout walaupun beliau tiada mencuba atau menggunakan apa apa krim muka pada ketika itu. Nija syak, masalah hormon juga menyumbang kepada permasalahan kulit beliau. Bagi Nija, keadaan itu sangat menyebabkan beliau rasa rendah diri apatah lagi ketika itu sudah dekat bulan puasa dan akan berhari raya.

Nija cuba merawat masalah jerawatnya secara semulajadi dengan menggunakan kunyit, yogurt, dan garam untuk kecutkan jerawat yang subur diwajah beliau. Beliau menghantikan semua krim dan skincare kerana pada sangkaan beliau, semua itu akan memburukkan lagi keadaan kulitnya. Ya, lama kelamaan jerawatnya kecut tetapi timbul pula masalah lain. Kesan jerawatnya menjadi hitam dan tidak mahu hilang! Memburukkan keadaan lagi apabila kulit wajahnya semakin bermasalah dengan liang roma besar sehingga menyebabkan blackhead dan whitehead bermaharajalela. Pada usia 27 tahun, Nija juga aware bahawa kelihatan garis halus kedutan dan keanjalan kulitnya mula merosot.

Nija sebelum menggunakan Youth

Bagi seorang yang sebelum ini sangat mementingkan kecantikan kulit, Nija menjadi sangat murung dan sebolehnya mengelak bertemu dengan sesiapa. Tetapi, sebagai seorang peniaga online, Nija tidak boleh lari apabila customer minta untuk COD produk. Walau berat hati, Nija terpaksa juga menghadapi saat saat sukar apabila berhadapan dengan customer. Pernah satu ketika apabila kawannya merenung kulit wajahnya dan bertanya “eh Nija, kenapa banyak sangat blackhead kau nih?” Nija rasa sangat malu dan rendah diri kerana orang nampak ketara perubahan kulitnya. Sedih!

Berbulan bulan Nija menghadapi masalah kulitnya sehinggalah beliau bertemu dengan YOUTH Skincare. Pada awalnya Nija takut juga ingin mencuba, takut tak menjadi seperti yang diharapkannya. Tetapi apabila mendengar penjelasan tentang Youth yang 100% semulajadi dan Vegan, serta terhindar dari 1500 bahan kimia yang memudaratkan (biasa digunakan dlm skincare dan produk kosmetik) Nija sedikit yakin untuk mencuba. Bulan April 2018 Nija mula menggunakan produk Youth Skincare disamping terus mengamalkan beberapa jenis vitamin untuk kulit seperti Vitamin C, Vitamin E dan Omega.

youth skincare, youth shaklee, skincare semulajadi, youth melaka

Nija selepas 4 bulan menggunakan Youth

Inilah hasilnya selepas 4 bulan. Selesai semua masalah kulit beliau. Kesan jerawat yang hitam dan degil juga lenyap sama sekali. Kulitnya kembali anjal dan segar. Blackhead, whitehead juga tak muncul lagi. Pores juga mengecil, tiada lagi masalah kulit kasar. Pendek kata Nija telah mendapat kulit idamannya. Kayakinan diri Nija juga melonjak selepas memiliki kulit yang cantik, bersih dan sihat. Alhamdulillah.

Jadi, jika anda ada masalah yang sama seperti Nija, Jangan tunggu tunggu lagi untuk mencuba Youth Skincare. Tunggu lama lama masalah anda takkan selesai. Jom klik video bawah ni dulu…lihat dulu apa ada dalam set Youth Skincare ini.

Baca juga ———–> Set Penjagaan kulit yang perlu anda miliki segera 

Baca ini  juga ——–> Keistemewan dan Jaminan Youth Skincare 

 

Bagaimana nak dapatkan set Youth Skincare?

Ada 2 cara untuk anda dapatkan set Youth Skincare ni. Cara yang pertama ialah dengan membuat belian secara Online melalui Link pada button dibawah. Jangan lupa sediakan bersama Kad Credit atau Debit anda semasa membuat tempahan online.

Clik Now!

 

atau cara ke dua ialah dengan menghubungi saya terus bagi mendapatkan keterangan lanjut dan utk saya uruskan pesanan anda sehingga sampai di pintu rumah anda. Pstttt…kalau nak diskaun atau pun nak jadi member (dapat harga ahli ) dengan Youth Skincare set ni jangan segan segan klik link whatsapp dibawah ni yer

 

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: