KETULAN DI PAYUDARA DISANGKAKAN KANSER KECUT SEBELUM PEMBEDAHAN

by azszua03 on 3 October 2018

Assalamualaikum semua…

Hari ini saya nak bawakan pada puan puan semua kisah benar dari seorang sahabat saya iaitu Puan Zamzakidah Abdul Hamid yang menghadapi saat saat sukar apabila mendapat simptom simptom kanser payudara. Jom baca kisah yang beliau kongsikan ini.

 

rawat ketulan dipayudara. kecutkan ketulan di payudara, ketulan dipayudara

“Assalamualaikum… , Saya Zamzakidah Binti Abdul Hamid ingin berkongsi 1 pengalaman yang tak pernah terjangka oleh fikiran saya pada suatu ketika dulu dan sebagai seorang wanita, sesiapa pun tidak inginkan apa yang pernah saya alami.

Pada Julai 2014, ya pada tahun 2014,sudah hampir 3 tahun perkara ini berlalu. Tapi tak pernah saya lupakan dalan lipatan sejarah kehidupan saya apabila saya telah menerima ujian hebat dengan mengalami simptom-simptom pengidap BARAH PAYUDARA. Allahuakhbar ,betapa dunia saya terasa gelap seketika waktu itu.

Bermula dengan lelehan cecair yang berwarna merah kehitaman yang keluar dari ‘nipple’ payudara sebelah kanan adalah permulaan saya menyedari masalah yang saya hadapi. Bukan cecair biasa, tapi berdasarkan dari warna dan bau cecair tersebut confirm DARAH.Pada yang tak boleh bayangkan macam mana rupanya,saya lampirkan sekali untuk anda.Tanpa rasa sakit atau ada bonjolan disekitar payudara, tetiba boleh jadi macam ni. Boleh bayangkan tak perasaan saya masa tu. Memang sangat panik.

Keesokkan hari, saya terus mendapatkan pemeriksaan di hospital yang berhampiran untuk mengenalpasti masalah yang saya hadapi walaupun ada perasaan takut jugak sebenarnya. Hasil daripada pemeriksan dan imbasan ULTRASOUND & MAMMOGRAFI yang dijalankan oleh doktor pakar, terdapat 2 ketul ketumbuhan dikesan berada di ‘LOWER & UPPER OUTER QUADRANT’ di sebelah kanan payudara saya. Doktor terus menetapkan 1 lagi tarikh untuk saya menjalankan ujian BIOPSI untuk mengambil sampel sebahagian tisu untuk mengenalpasti jenis ketulan tersebut. Dan hasil ujian itu, ketulan ketumbuhan pada payudara saya adalah SEL BUKAN DARI KUMPULAN KANSER. Alhamdulillah, tetapi doktor tetap mencadangkan kepada saya untuk menjalankan pembedahan untuk membuang 2 ketul ketumbuhan itu supaya ianya tidak menjadi potensi untuk terjadinya kanser payudara.

Atas pandangan dan nasihat sahabat merangkap upline saya, VIVIX adalah satu-satunya alternatif dan usaha saya untuk mengurangkan risiko menghadapi sebarang kemungkinan sebelum hari pembedahan. Dan setelah hampir 3 minggu konsisten mengamalkan Vivix, hari yang mendebarkan telah tiba. 21 Ogos 2014,sebelum ke dewan bedah saya di bawa sekali lagi untuk membuat pemeriksaan imbasan Ultrasound.

Allahuakhbar !!! Ketumbuhan yang 2 ketul tu dah tinggal 1..puas doktor mencari mana hilangnya yang seketul lagi.Confirm tak ada!!! Dan yang tinggal 1 sahaja itu pun saiz nya dah kecil dari saiz asal haritu. (tak tau nak react macam mana..tapi nangis jugak la, sebab Allah permudahkan semuanya untuk saya). Jadi, pembedahan tetap di jalankan juga untuk membuang 1 sahaja ketumbuhan yang masih tinggal. Nasib baik la kan, kalau tak mesti kena tebuk 2 tempat. Alhamdulillah, saya selamat menjalani pembedahan yang tak sampai 1 jam pun operasinya .

Inilah kisah suka duka saya untuk tatapan semua. Untuk yang masih ragu-ragu dengan Vivix Si Tonik Ajaib, ini adalah kisah benar saya bersama Vivix. Bagaimana Vivik membantu saya menghadapi saat-saat kemurungan saya untuk seketika. Dan Vivix juga lah yang membuat saya kembali tersenyum gembira. Untuk membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh, Vivix adalah pilihan yang terbaik.

Terima Kasih Vivix Terima Kasih Shaklee.”

Begitulah kisah Puan Zamzakidah atau saya panggil Eida bagaimana beliau berhadapan dengan penyakit yang secara tiba tiba hadir dan bagaimana beliau ikhtiar dengan supplemen agar 3 minggu sebelum tarikh pembedahan akan dijalankan ada keajaiban berlaku. Alhamdulillah, ia benar benar terjadi.

Dari 2 ketulan dipayudara,  satu telah kecut dan hilang,  sementara satu lagi mengecil dari saiz asal.  Hanya 3 minggu. Alhamdulillah. Kini beliau bahagia bersama anak dan keluarga setelah melalui saat saat getir yang pastinya semua wanita takuti.

Supplemen Puan Zamzakidah kecutkan ketulan di payudara

Bagi merawat ketulan di payudara untuk 3 minggu sebelum pembedahan, Ya,  beliau amalkan produk tinggi antioksidan ini utk menyahkan radikal radikal bebas yang menyebabkan ketumbuhan abnormal. Produk bernama Vivix adalah sangat powerful dan terbukti berkesan. Banyak khasiatnya. selain itu, supplemen lain yang beliau amalkan ialah Vitamin C, B complex dan Multivitamin Vitalea Iron.

Jadi, jika anda menghadapi masalah yang sama seperti Puan Zamzakidah, saya suggestkan set Breast Lump seperti dibawah untuk anda amalkan.

Ada 2 cara untuk anda dapatkan Set Breast Lump ni. Cara yang pertama ialah dengan membuat belian secara Online melalui Link pada button dibawah. Jangan lupa sediakan bersama Kad Credit atau Debit anda semasa membuat tempahan online.

Click Now!

 

atau cara ke dua ialah dengan menghubungi saya terus (019.242.3139) bagi mendapatkan keterangan lanjut dan utk saya uruskan pesanan anda sehingga sampai di pintu rumah anda. Pstttt…kalau nak diskaun atau pun nak jadi member (dapat harga ahli ) dengan Set Breast Lump ni jangan segan segan klik link whatsapp dibawah ni yer

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

 

TESTIMONI TESTIMONI LAIN KETULAN DIPAYUDARA ATAU BREAST LUMP

Apabila Breast lump dikesan, Puan Zi terus amalkan Vivix dan beberapa supplemen lain. Selepas 2 bulan lebih ketulan dipayudaranya hilang.

 

Ketulan dipayudara mengecil (kini tiada) yang dikesan buat kali kedua. Kali pertama beliau melakukan pembedahan untuk membuang ketulan terbabit. Kali ini menggunakan supplemen Shaklee dan berjaya mengecutkannya.

 

Ketulan atau breast lump mengecut konsistan selama 3 bulan dengan Vivix dan supplemen.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: