RAWAT KETULAN DI PAYUDARA SUPAYA KECUT TANPA PEMBEDAHAN

by azszua03 on 4 October 2018

Assalamualaikum puan puan…

Bila bercakap berkenaan ketulan dipayudara ramai wanita yang sangat takut dan menganggap ketulan atau ketumbuhan terbabit ialah kanser. Kerisauan memang perlu ada sekiranya anda menghadapi masalah ini. Tetapi lebih penting untuk anda tahu cara untuk rawat ketulan di payudara sebelum ia menjadi lebih teruk.

Kanser payudara adalah kanser no 1 terbanyak yang menyerang wanita di Malaysia,  tetapi perlu saya maklumkan bahawa tidak semua ketulan atau benjolan dipayudara adalah kanser atau barah. Dikatakan hanya 2 dari setiap 10 kes ketulan dipayudara yang disahkan sebagai kanser oleh doktor. Walaupun angka itu agak rendah,  kebarangkalian tetap ada sekiranya anda tidak mengambil tindakan untuk mendapatkan pengesahan dan juga rawat ketulan dipayudara tersebut.

 

rawat ketulan di payudara, kecutkan ketulan dipayudara,

kos rawatan dan pembedahan utk penyakit barah atau kanser adalah sangat tinggi. Sebaiknya dicegah dan tangani sebelum ia melarat.

 

Apabila merasa atau mengetahui terdapat ketulan dipayudara,  anda seharusnya tidak menunggu lama untuk mendapatkan rawatan dan ikhtiar untuk mengecutkan ketulan tersebut. Jenis ketulan hanya boleh diketahui setelah pemeriksaan dan ujian ultrabunyi dilakukan.

Walau bagaimanapun, ingin saya cadangkan ikhtiar untuk mengecutkan ketulan dilakukan dengan segera melalui kaedah supplemen semulajadi yang dihasilkan dengan ciri keselamatan dan keberkesanan yang tinggi. Ramai telah berjaya kecutkan ketulan di payudara dengan selamat dan dapat menjimatkan kos rawatan.

Supplemen terbaik untuk rawat ketulan di payudara?

Berikut adalah supplemen yang dicadangkan sekiranya anda mempunyai masalah ketulan dipayudara atau breast lump. Barisan supplemen ini telah pun diuji secara klinikal dan mendapat pengesahan keselamatan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) :

VIVIX
Membantu mengecutkan lump atau ketulan dengan cepat kesan dari antioksidan tinggi. Menggantikan sel-sel yang rosak akibat ketumbuhan. Mengelakkan ketulan kembali tumbuh dan membesar. Mengurangkan keradangan dan inflamasi.

GLA COMPLEX
Membantu penghasilan prostaglandin yang mempercepatkan ketulam kecut. Mengurangkan bengkak atau keradangan yang menyebabkan kesakitan. Menghalang salur darah dari tersumbat. Menstabilkan hormon wanita.

CAROTOMAX
Carotomax berfungsi sebagai antioksidan penting untuk mengurangkan estrogen dan menepis hormon xenoestrogen. Ia melindungi sel dari kerosakan.

S.R VITA C PLUS
Meningkatkan daya imun tubuh melawan penyakit. Memusnahkan sel dan karsinogen yang tidak normal.

VITA E COMPLEX
Menghasilkan sel baru yang sihat dan normal. Menghalang sel abnormal dari berulang. Bersifat anti oksidan yang menghalang serangan jangkitan.

 

Ini bukan cakap cakap kosong yer puan puan. Saya sendiri telah memberi konsultasi kepada beberapa wanita yang mengalami masalah ketulan dipayudara. Dibawah beberapa testimoni yang dapat saya kumpulkan termasuk satu testimoni bertulis yang menceritakan bagaimana perjalanan beliau menghadapi saat saat getir melawan masalah kesihatan dan merawat ketulan di payudara beliau.

Klik link dibawah untuk membaca perkongsian pengalaman Puan Zamzakidah.

KETULAN DI PAYUDARA DISANGKAKAN KANSER MENGECUT DAN HILANG SEBELUM PEMBEDAHAN 

 

TESTIMONI TESTIMONI LAIN

Apabila Breast lump dikesan, Puan Zi terus amalkan Vivix dan beberapa supplemen lain. Selepas 2 bulan lebih ketulan dipayudaranya hilang.

 

Ketulan dipayudara mengecil (kini tiada) yang dikesan buat kali kedua. Kali pertama beliau melakukan pembedahan untuk membuang ketulan terbabit. Kali ini menggunakan supplemen Shaklee dan berjaya mengecutkannya.

 

Ketulan atau breast lump mengecut konsistan selama 3 bulan dengan Vivix dan supplemen.

Bagaimana nak dapatkan SET KECUTKAN BREAST LUMP ini?

Ada 2 cara untuk anda dapatkan Set Breast Lump ni. Cara yang pertama ialah dengan membuat belian secara Online melalui Link pada button dibawah. Jangan lupa sediakan bersama Kad Credit atau Debit anda semasa membuat tempahan online.

Click Now!

 

atau cara ke dua ialah dengan menghubungi saya terus (0192423139) bagi mendapatkan keterangan lanjut dan utk saya uruskan pesanan anda sehingga sampai di pintu rumah anda. Pstttt…kalau nak diskaun atau pun nak jadi member (dapat harga ahli ) dengan Set Breast Lump ni jangan segan segan klik link whatsapp dibawah ni yer

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ————–> www.wasap.my/60192423139

Terima Kasih

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: