CARA KECUTKAN KETULAN DI PAYUDARA DENGAN SELAMAT DAN SEMULAJADI

by azszua03 on 6 October 2018

Assalamualaikum wanita wanita hebat….

Hari ni saya nak kongsikan dengan kawan kawan semua tentang cara kecutkan ketulan di payudara dengan kaedah yang selamat dan semulajadi. Yang paling penting ianya berkesan. Kaedah yang nak saya kongsikan ini terbahagi kepada 2 bahagian.

Bagi wanita yang mengalami ketulan dipayudara, tak kisah jenis ketulan yang bagaimana pun, perlu mengambil berat dua kaedah ini. 2 kaedah ini akan sangat membantu kecutkan ketulan di payudara anda dan memberi kesihatan optimum. Kaedah kaedah tersebut ialah :

1. Cara kecutkan ketulan dipayudara dengan penjagaan pemakanan.

Maksud penjagaan pemakanan disini ialah anda perlu berhenti dari makan makanan yang tidak sihat dan byk makan makanan berkhasiat sebagai salah satu cara kecutkan ketulan dipayudara. Makanan yang perlu anda pantang sama seperti makanan yang perlu dielak oleh mereka yang menghidap cyst. Anda boleh tonton video dibawah utk ketahui makanan yang perlu dielakkan jika anda mahu ketulan di payudara kecut.

Selain makanan yang perlu dielakkan,  anda harus juga mengambil makanan yang bernutrisi,  antioksidan tinggi penuh dengan khasiat yang boleh meningkatkan imuniti anda. Banyakkan mengambil makanan ini seperti yang dicadangkan oleh Pakar sakit puan iaitu Dr Hamid Arshat untuk menurunkan paras estrogen dalam tubuh wanita.

Ingin saya nyatakan bahawa bagi anda yang membuat pembelian Set Breast Lump seperti dibawah akan mendapat konsultasi secara percuma mengenai tips pengambilan makanan.  Pemantauan pemakanan harian dan juga pengambilan supplemen akan dilakukan oleh saya sendiri.

2. Cara kecutkan breast Lump dengan Suplemen Antioksidan tinggi.

Satu lagi kaedah yang lebih mudah ialah dengan menggunakan supplemen sebagai agen mengecutkan ketulan dipayudara anda. Tetapi, pastikan suplemen yang digunakan selamat,  semulajadi dan yang terbukti berkesan. Jangan sesekali ambil suplemen yang tinggi kandungan gula dan juga produk herba yang boleh mengganggu hormon.

Apa yang saya cadangkan ialah produk suplemen dari Shaklee sebagaimana gambar dibawah. 5 item dibawah merupakan suplemen terbaik untuk menentang ketumbuhan dan juga bagi mengawalselia hormon wanita sekaligus secabai cara kecutkan ketulan dipayudara anda. Tiada produk supplemen lain yang boleh tunjukkan rujukan melalui jurnal dan juga kajian saintifik seperti shaklee.

——-> http://healthquestnewsletteronline.com/Ingredient_Glossary_2_08.pdf#page8

ini pula kajian klinikal study yang telah dibuat oleh shaklee dan mendapat pengikhtirahan global

——-> http://healthresource.shaklee.com/clinical-research-study-archive/

Jadi, kawan kawan, dua kaedah atau cara diatas ini terbukti mampu mengecutkan ketulan di payudara atau pun cyst dan fibroid seseorang wanita dengan selamat dan kos rawatan yang rendah berbanding pembedahan.

 

Bagaimana nak dapatkan suplemen Set Breast Lump dibawah ini?

Ada 2 cara untuk anda dapatkan Set Breast Lump ni. Cara yang pertama ialah dengan membuat belian secara Online melalui Link pada button dibawah. Jangan lupa sediakan bersama Kad Credit atau Debit anda semasa membuat tempahan online.

Click Now!

 

Atau cara ke dua ialah dengan menghubungi saya terus (019.242.3139) bagi mendapatkan keterangan lanjut dan utk saya uruskan pesanan anda sehingga sampai di pintu rumah anda. Pstttt…kalau nak diskaun atau pun nak jadi member (dapat harga ahli ) dengan Set Breast Lump ni jangan segan segan klik link whatsapp dibawah ni yer

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

 

Terima kasih

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: