KOS RAWATAN BUANG KETULAN DI PAYUDARA MELALUI PEMBEDAHAN

by azszua03 on 7 October 2018

Assalamualaikum kawan kawan,

Perkara pertama yang difikirkan apabila ingin mendapatkan rawatan tak kira apa masalah kesihatan sekalipun ialah tentang kos rawatan. Pasti ada yang tertanya tanya berapakah yang diperlukan untuk kos rawatan buang ketulan dipayudara.

Saya ada mengumpul data dari beberapa wanita yang menjalani pembedahan membuang ketulan dipayudara mereka sebagai rujukan dan panduan kita semua.Oh ya sebelum itu, Jika jenis ketulan dipayudara tersebut adalah kanser, kosnya adalah berlipat kali ganda berbanding mereka yang memiliki ketulan jenis lain.

Keratan akhbar ini mungkin membantu memberi gambaran tentang kos rawatan bagi penghidap kanser, terutama kanser payudara.

anggaran kos perubatan kanser

Berapa pula kos rawatan buang ketulan dipayudara?

ok, ini untuk kos rawatan buang ketulan dipayudara selain dari ketulan disebabkan kanser. saya dapatkan info dari kawan kawan yang telah pun pernah melalui rawatan dibeberapa hospital. Lain hospital mungkin harga adalah berbeza.

kos rawatan buang ketulan di payudara

credit to rabiasensei.blogspot.com

 

credit to cepatbalik.blogspot.com

 

Dan ini pula ialah info mengenai anggaran kos rawatan buang ketulan di payudara untuk kes Puan zamzakidah yang diberitahu kepada saya sewaktu beliau mendapatkan rawata,. Pembiayaan di PPUM dikatakan almost RM5,000 untuk sebelum dan selepas rawatan.

Cuma bagi kes Puan Zamzakidah,  suami beliau merupakan kakitangan kerajaan dan beliau menggunakan GL suaminya. Tetapi doktor yg merawat beliau ada menyatakan harga sebenar rawatan tersebut.

Kos rawatan buang ketulan dipayudara

 

Anda rasa kos ini murah? Cuba fikir sekali lagi. Jika anda ada pilihan untuk ikhtiar dengan kos yang lebih rendah dan tidak melalui fasa menyakitkan,  kenapa tidak anda cuba? Apakah cara lain yang saya maksudkan?

Suplemen bantu kecutkan ketulan dipayudara.

Ini bukan cakap cakap kosong.  Puan Zamzakidah pun mengakui bahawa suplemen Shaklee sangat berkesan membantu kecutkan ketulan dipayudaranya.

Klik gambar utk baca kisah penuh Puan Zamzakidah

 

Lagi testimoni yang berjaya dengan supplemen Shaklee

Apabila Breast lump dikesan, Puan Zi terus amalkan Vivix dan beberapa supplemen lain. Selepas 2 bulan lebih ketulan dipayudaranya hilang.

 

Ketulan dipayudara mengecil (kini tiada) yang dikesan buat kali kedua. Kali pertama beliau melakukan pembedahan untuk membuang ketulan terbabit. Kali ini menggunakan supplemen Shaklee dan berjaya mengecutkannya.

 

Ketulan atau breast lump mengecut konsistan selama 3 bulan dengan Vivix dan supplemen.

 

 

Jadi, jangan tunggu lama untuk mendaptkann set ini. Anda boleh berjimat dimasa yang sama menikmati kualiti hidup yang lebih sihat. Amalkan pemakanan sihat dan gaya jidup sihat disamping pengambilan supplemen untuk mencapai kesihatan optimum.

Bagaimana nak dapatkan suplemen Set Breast Lump ini?

Ada 2 cara untuk anda dapatkan Set Breast Lump ni. Cara yang pertama ialah dengan membuat belian secara Online melalui Link pada button dibawah. Jangan lupa sediakan bersama Kad Credit atau Debit anda semasa membuat tempahan online.

Click Now!

 

Atau cara ke dua ialah dengan menghubungi saya terus (019.242.3139) bagi mendapatkan keterangan lanjut dan utk saya uruskan pesanan anda sehingga sampai di pintu rumah anda. Pstttt…kalau nak diskaun atau pun nak jadi member (dapat harga ahli ) dengan Set Breast Lump ni jangan segan segan klik link whatsapp dibawah ni yer

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Klik Sekarang ——–> www.wasap.my/60192423139

Terima kasih

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: