SAYA PENGEDAR SHAKLEE MELAKA YANG ANDA CARI

Kenapa Saya Pengedar Shaklee Pilihan Anda?

READY STOCK

Kami sentiasa menyediakan produk “in hand” untuk memudahkan pelanggan. Walaupun berada jauh dari HQ dan Branch, kami selalu memastikan produk mencukupi untuk walk in customer dan juga untuk dipos setiap hari.

SERVICE CEPAT DAN PANTAS

Fast respond, jika anda hubungi saya melalui call atau whatsapp, saya akan balas secepat mungkin kecuali waktu solat dan juga waktu tidur.

Sebagai Pengedar Shaklee Melaka untuk COD di kawasan Melaka, penghantaran dibuat setiap petang mengikut persetujuan. Bagi Pelanggan di luar kawasan, perkhidmatan currier juga dibuat setiap hari dan produk akan dipost jika pembayaran dibuat sebelum jam 2.00 petang hari yang sama.

CERTIFIED PRODUCT TRAINER

Di Malaysia tidak ramai yang menerima Sijil ni. Tidak sampai 80 orang. Mereka yang ada sijil “Certified Product Trainer” ni bermakna telah melalui kursus dan juga exam penuh selama 2 hari dalam 

kemahiran produk Shaklee dan juga kesihatan. Alhamdulillah sayalah salah seorang darinya. Ini sijil saya.

 

So, anda tidak perlu ragu ragu untuk mendapatkan khidmat konsultasi dari saya. Tapi konsultasi hanya diberi PERCUMA kepada yang membeli produk dari saya sahaja.

TERLATIH DAN MAHIR TENTANG NUTRISI

Selain sijil Certified Product Trainer, saya juga Pengedar Shaklee yang sentiasa menambah pengetahuan dengan menghadiri Bengkel bengkel Nutrisi yang selalu diadakan oleh pihak Shaklee Malaysia. Dari situ kami dilatih untuk menyampaikan kebaikan setiap produk Shaklee dan memahami fungsi sistem tubuh.

 

 

Selain itu setiap bulan juga kami diberikan taklimat atau healthtalk juga dari Shaklee. Itu belum termasuk seminar seminar luar yang saya hadiri dari Doktor doktor pakar. Alhamdulillah Ilmu beginilah yang suka saya kongsikan dengan orang ramai diluar sana. 

7 TAHUN PENGALAMAN

Saya bermula pada tahun 2012. Dan dari mula menjadi Pengedar Shaklee sehingga kehari ini (2018) saya tak pernah berhenti belajar. Tak pernah berhenti mengikuti kelas kelas dan seminar. Sama ada untuk bisnes atau pun untuk menambah ilmu tentang kesihatan. Saya seorang yang komited dalam bidang yang saya ceburi ini.

BEFORE & AFTER SALES SERVICE

Apabila anda pilih pengedar Shaklee, inilah perkara terpenting yang perlu anda ambil kira. Bagaimana seorang pengedar Shaklee memberi konsultasi sebelum dan selepas pembelian. Kebanyakannya hanya memberi konsultasi sebelum sales tapi selepas sales pelanggan tidak diberikan konsultasi. Takut nanti salah tanggapan terhadap suplemen akan berlaku.

 

KAWASAN LIPUTAN COD

Masjid Tanah

Alor Gajah

Padang sebang

Air Pa’bas

Melekek

Tampin

Lubok China

Ramuan China Besar

Ramuan China Kecil

Kuala Sungai Baru

Pengkalan Balak

Tanjung Bidara

Kuala Linggi

Air Limau

Sungai Siput

Sungai Udang

Bukit Rambai

Tangga Batu

Klebang

Tanjung Minyak

Ujong Pasir

Peringgit

Bachang

Batu Berendam

Ayer Keroh

Semabok

Bandar Melaka

Bertam Ulu

Bukit Beruang

Durian Tunggal

 

PROMOSI HARI INI SAHAJA!

kecutkan fibroid

TRUSTED SELLER

MANA SATU PILIHAN ANDA?


Noor Azmiah Mohamad
Hp : 019-2423139